MasterChef 5: Ο παίκτης που πάει τελικό με τη Μαργαρίτα και τα σχόλια στο Twitter

MasterChef 5: Ο παίκτης που πάει τελικό με τη Μαργαρίτα και τα σχόλια στο Twitter

Η σημερινή αναμέτρηση είχε έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ενώ ο κόσμος του Twitter πήρε θέση για ακόμη μια φορά.

Το #MasterChef5 βρίσκεται μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό και οι 3 παίκτες δίνουν κυριολεκτικά το 100% του εαυτού τους. Στο αποψινό επεισόδιο ο Διονύσης και η Μαρίνα αναμετρήθηκαν με έναν από τους δύο να αποκτά το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διαγωνιστεί με την πρώτη φιναλίστ, Μαργαρίτα.

Η Μαρίνα και ο Διονύσης είχαν ήδη αναμετρηθεί στις δύο από τις τέσσερις δοκιμασίες του ημιτελικού του μαγειρικού διαγωνισμού, με την 29χρονη παίκτρια να είχε προβάδισμα ενός πόντου. Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα βρισκόταν στον εξώστη, παρακολουθούσε και περίμενε με αγωνία να μάθει τον αντίπαλό της.

#1η δοκιμασία- Τεστ Δημιουργικότητας

Οι δύο μάγειρες του διαγωνισμού καλέστηκαν να φτιάξουν ένα αντάξιο για τον ημιτελικό πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας, με βασικό υλικό την πατάτα. Είχαν μόλις 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του 5ου Έλληνα #MasterChef. Η Μαρίνα αποφάσισε να φτιάξει και να παρουσιάσει στους κριτές: Πατάτες πάολο με πάπια, γυαλί από άμυλο πατάτας και μαρμελάδα καπνιστή από φρούτα του δάσους. Την ίδια ώρα το πιάτο του Διονύση ήταν: Πατάτες σε 3 υφές με αυγά, σαμπαγιόν λεμόνι και σάλτσα από λαχανικά και vinsanto. Νικητής του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Διονύσης.

https://www.instagram.com/p/CPjG67tKKj0

Αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για το #MasterChef5 κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link

https://www.instagram.com/p/CPjFtA9qnoW
https://www.instagram.com/p/CPi-8P9KEwQ

#2η δοκιμασία- Αντιγραφή πιάτου

Ο σεφ Νίκος Θωμάς ήταν ο αποψινός καλεσμένος με τους δύο διαγωνιζόμενους (Μαρίνα-Διονύσης) να πρέπει να κάνουν μια πιστή αντιγραφή τριών πιάτων του τα οποίο ήταν: hot dog μπακαλιάρου, αρνί πρασοσέλινο και parfait μανταρίνι. Τόσο ο Διονύσης όσο και η Μαρίνα είχαν εμφανείς αστοχίες στα πιάτα τους. Αυτός ωστόσο που κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του #MasterChef5 όπου θα μαγειρέψει απέναντι στη Μαργαρίτα είναι... ο Διονύσης!

https://www.instagram.com/p/CPjNZ1VqzS0
https://www.instagram.com/p/CPjHX1iK4JK

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr



Ημιτελικός με...κλάματα

Οι δύο παίκτες είχαν αρκετή ένταση στο αποψινό επεισόδιο με την Μαρίνα να ξεσπά συνεχώς σε κλάματα (ευτυχίας και άγχους απ' όσο είπε) ενώ ο Διονύσης ήταν αρκετά απογοητευμένος-αγχωμένος με τα πιάτα του. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα Tweets που ξεχωρίσαμε για να πάρεις μια «γεύση» από τη γνώμη του κοινού.