Η τρυφερή φωτογραφία της Ζαρίφη με τον Ράμμο πρόδωσε τη σχέση τους (photos)

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζαρίφη με τον Ράμμο πρόδωσε τη σχέση τους (photos)

Ένα post της Ζαρίφη στο Instagram πληθώρα σχολίων.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά αλλαγών για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μετά από μια μακροχρόνια σχέση, βρέθηκε single. Κι όχι μόνο. Η παρουσιάστρια ανέλαβε και τον ρόλο τραγουδίστριας στο Just the 2 Of Us, στο πλευρό του Αναστάσιου Ράμμου.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είχε εκπληκτική χημεία επί σκηνής αλλά και εκτός αυτής, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο κανείς, με την Κατερίνα και τον Αναστάση να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα on camera στη διάρκεια του μουσικού σόου.

Η κάτι παραπάνω από φιλική σχέση:

Οι δυο τους έχουν αρνηθεί πολλές φορές τη μεταξύ τους σχέση που φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φιλική με την Κατερίνα να σχολιάζει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε:

zarifi rammos 2

«Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα» ενώ ο Αναστάσιος δεν σταματούσε να λέει πως η Κατερίνα είναι η μεγάλη του αγάπη και να τονίζει:

«Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα, να ορίστε».

Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Ζαρίφη:

Δεν ξέρουμε αν είναι ερωτευμένη αλλά η εικόνα της Ζαρίφη φέτος, φανέρωνε πως κάτι έχει συμβεί. Η ίδια πιο αδύνατη από ποτέ, πόζαρε στο φακό με αυτοπεποίθηση και δεν έκρυβε τη χαρά της.Στο προφίλ της στο Instagram η Κατερίνα άλλωστε ανεβάζει, ό,τι αγαπάει. Και μόλις σήμερα, ένα τέτοιο ποστ τρυφερότητας κι αγάπης, έκανε τους πάντες να μιλούν για φανερώματα.

Η φωτογραφία με τον Αναστάσιο και η αφιέρωση:

«When old souls captured in a today photo…
We come from the past @a_rammos», έγραψε η λεζαντά στην κοινή φωτογραφία των δύο καλών φίλων με τον Ράμμο να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Και τραγουδάω δυνατά
Τις λέξεις που Σ' αρέσουν
Γιατί νομίζω πως κοιτάς
Για να σε σαγηνέψουν». Τάδε Έφη Κατερίνα Ζαρίφη.

Δες το σχόλιο στην τρυφερή φωτογραφία στην παρακάτω gallery

DPG Network