Το σοκ του Νότη Σφακιανάκη που ενώ κοιμόταν λήστεψαν το σπίτι του

Το σοκ του Νότη Σφακιανάκη που ενώ κοιμόταν λήστεψαν το σπίτι του

Λήστεψαν το σπίτι του Νότη Σφακιανάκη ενώ ήταν μέσα ο ίδιος και κοιμόταν. Αυτό το περιστατικό σόκαρε τον καλλιτέχνη και η υπόθεση οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.

Θύμα ληστείας έπεσε πριν από μερικές μέρες ο Νότης Σφακιανάκης, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στη Βάρκιζα την ώρα που εκείνος και η οικογένειά του κοιμόντουσαν!

Αυτή η είδηση σήμερα αναστάτωσε τον χώρο της showbiz μιας και υπάρχει μια σπείρα που χτυπάει σε επώνυμα και ακριβά σπίτια ενώ είναι μέσα οι ένοικοι. Σύμφωνα με την εκπομπή «Εδώ και τώρα» στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER , οι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι απενεργοποιώντας το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα να δράσουν χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό και τελικά να αποσπάσουν κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας παραπάνω από 50.000 ευρώ!

Το περιστατικό αυτό έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γινόταν μια αρχική έρευνα και όπως είναι φυσικό σόκαρε την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, αφού θα μπορούσε η διάρρηξη να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη, αν κάποιος ξυπνούσε και ερχόταν αντιμέτωπος με τους κλέφτες. Τέλος καλό όλα καλά από την στιγμή που δεν υπήρξε βία και τραυματισμός.