H Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά για πρώτη φορά

H Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά για πρώτη φορά

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ!

Τις πιο ευχάριστες ώρες της ζωής της περνά η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον θεατρικό παραγωγό, Γιώργο Ισαάκ.

Η Νάντια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τα ξημερώματα.

Η Μπουλέ είχε δεχτεί τρολάρισμα από τη φίλη της Μαρία Κωνσταντάκη πριν μερικές ώρες και φαίνεται ότι το τρολάρισμα βοήθησε!

mpoyle

Για τα γεννητούρια της Μπουλέ μίλησε και η Ελένη Τσολάκη στο Καλοκαίρι not στο Open. Σύμφωνα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα η γέννηση έγινε τα ξημερώματα και ο τοκετός ήταν φυσιολογικός.

Δες εδώ πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Νάντια Μπουλέ

«Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής, νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», είχε δηλώσει η Νάντια Μπουλέ πριν τρεις μήνες στην εκπομπή «Pop Up».


https://www.instagram.com/p/CQzJFW2HB6n

Η ιστορία αγάπης της με τον Γιώργο Ισαάκ

Η αγάπη της Νάντιας και του Γιώργου για το θέατρο ήταν αυτή που τους έφερε κοντά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη θεατρική παράσταση «Rocky Horror Show», στην οποία εκείνη πρωταγωνιστούσε και εκείνος είχε αναλάβει την παραγωγή.

Από τότε συνεργάστηκαν και σε άλλες θεατρικές παραστάσεις, όπως το Cabaret και το Chicago.

Η Νάντια Μπουλέ, μάλιστα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», τον Οκτώβριο του 2020, είχε πει για τη σχέση της: «Στα προσωπικά είμαι πολύ καλά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι και εκεί δεν είμαι τυχερή. Έχω βρει το λιμανάκι μου».



Είχε μιλήσει, όμως, πρόσφατα και για το πώς άλλαξε το σώμα της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και για το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της έγινε μέρος του σεναρίου της σειράς «Αγγελική» στην οποία και συμμετέχει. Πάτα το play στο βίντεο για να δεις όλα όσα είχε πει η Νάντια Μπουλέ.



Να της ζήσει