Alessandra Ambrosio: Ποζάρει με hot μπικίνι και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Alessandra Ambrosio: Ποζάρει με hot μπικίνι και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Είναι 40 χρόνων; Κι όμως, ναι!

Το καλοκαίρι που τόσο περίμενες έχει φτάσει. Δεν αργεί η ώρα που θα κλείσεις τα εισιτήρια των διακοπών σου, θα φτιάξεις βαλίτσα και θα επισκεφθείς τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Μέχρι τότε μπορείς να βλέπεις τις stars αυτού του πλανήτη, που ήδη έχουν μπει σε summer mood και έχουν αρχίσει να ποζάρουν με τα hot μαγιό τους.

Εδώ μπορείς να δεις ποιες stars έβαλαν πρώτες τα μαγιό τους και ανέβασαν τη θερμοκρασία!

Η Alessandra Ambrosio είναι μία celebrity που ποζάρει με άνεση και αυτοπεποίθηση κάθε φορά στον φωτογραφικό φακό και ειδικά όταν φορά το μαγιό της. Και ακριβώς αυτό έκανε στο τελευταίο Instagram post της.

Τι κι αν έκλεισε τα 40 στις 11 Απριλίου! Έχει σώμα εικοσάρας, το χαίρεται, το απολαμβάνει και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό, λοιπόν, έβαλε το hot πορτοκαλί μπικίνι της και έδειξε στους followers της τα καλλίγραμμα πόδια της και τους κοιλιακούς της που… κόβουν την ανάσα.

https://www.instagram.com/p/CPjf4q2lPaq

Όπως βλέπεις και θα δεις και στην παρακάτω gallery, το supermodel από τη Βραζιλία πόζαρε σε πισίνα resort του Μεξικού και ανέβασε πολύ ψηλά τη θερμοκρασία με το μπικίνι της. Και αυτή δεν είναι πρώτη φορά.

Η Alessandra, τόσα χρόνια στις πασαρέλες και στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, έχει μάθει να νιώθει άνετα μέσα στο μαγιό της και να αναδεικνύει το κορμί της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απόλαυσέ την, λοιπόν!






Με απίστευτο σώμα... μετά από δύο γέννες



Το κορμί της Ambrosio απλά δεν υπάρχει! Το μοντέλο έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της μετά από δύο τοκετούς και να είναι σαν να μην έκανε ποτέ παιδιά.



Ειδικότερα, η Alessandra είναι μητέρα δύο παιδιών, της Anja, η οποία είναι 12 ετών, και του Noah, που είναι 8 ετών από τη σχέση της με τον Jamie Mazur. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βραζιλιάνα καλλονή είχε αποκαλύψει πως διατηρεί αυτό το κορμί κάνοντας γιόγκα.



Είχε πει χαρακτηριστικά: «Κάνω γιόγκα. Βοηθάει μια γυναίκα που μπορεί να είναι 20 ετών και μια γυναίκα που μπορεί να είναι 70 ετών. Αυτή είναι η γυμναστική μου!».