Σκοτώθηκε ο Ταρζάν! Τι συνέβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σκοτώθηκε ο Ταρζάν! Τι συνέβη

Ο δημοφιλής ηθοποιός σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την σύζυγό του.

Ο 58χρονος Joe Lara, ηθοποιός της μικρής και μεγάλης οθόνης, που είχε γίνει διάσημος ενσαρκώνοντας τον Ταρζάν, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

«Δεν αναζητούμε πλέον επιζώντες σε αυτό το στάδιο», δήλωσε ο Τζόσουα Σάντερς, επικεφαλής των ομάδων έρευνας και διάσωσης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Χθες το απόγευμα βρέθηκαν αρκετά κομμάτια του αεροσκάφους και ανθρώπινα μέλη», εξήγησε.

Τι συνέβη

Ο δημοφιλής ηθοποιός, η σύζυγός του και επτά ακόμη άτομα επέβαιναν σε μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην πολιτεία Τενεσί. Δυστυχώς όπως έγινε γνωστό στον Τύπο, τα σωστικά συνεργεία δεν τρέφουν πλέον καμία ελπίδα να βρουν επιζήσαντες.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί το Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Σμύρνη, στο Τενεσί και είχε τελικό προορισμό το Palm Beach στη Φλόριντα. Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια αφού το αεροσκάφος συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του στη λίμνη Percy Priest.

https://www.instagram.com/p/CPjUrqxDEUn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος ήταν ο Joe Lara

Ο Joe Lara έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Tarzan: The Epic Adventures» από το 1996 ως το 1997. Τα τελευταία χρόνια είχε κάνει στροφή στην καριέρα του και είχε αφοσιωθεί στη country μουσική. Η σύζυγός του, Gwen Shamblin που επέβαινε μαζί του στο μοιραία πτήση ήταν επικεφαλής μιας χριστιανικής ομάδας και βοηθούσε τους πιστούς της να χάσουν βάρος.



Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις τον Joe Lara με τη σύζυγό του σε παλαιότερη συνέντευξή τους.



Πηγή κεντρικής: @celebrityfederation

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του αδικοχαμένου ηθοποιού.