Αγγελική Spoiler: Η Τζένη αποκαλύπτει τα πάντα και σπέρνει πανικό στους Αργυρούς

Αγγελική Spoiler: Η Τζένη αποκαλύπτει τα πάντα και σπέρνει πανικό στους Αργυρούς

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και σκορπούν πανικό στο πέρασμά τους...

Φτάνοντας σιγά σιγά στην ολοκλήρωση της σειράς του Alpha «Αγγελική», οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν καθημερινά τα όσα εκτυλίσσονται στη Θήβα, στο σπίτι των Αργυρών, με την Αγγελική να αποτελεί το μήλον της Έριδος σε όλα τα μέτωπα.

Κι ενώ ακόμη όλους τους απασχολεί τι συνέβη με τη ληστεία στην οποία έπεσε θύμα η Αγγελική (που όλοι ξέρουμε πως δεν ήταν ληστεία τελικά, αλλά η τραγική ειρωνεία «πρωταγωνιστεί» σε αυτή τη σειρά διαρκώς), οι αποκαλύψεις από την Τζένη θα σκορπίσουν πανικό στο σπίτι των Αργυρών αλλά και σε όλους όσοι εμπλέκονται συναισθηματικά μ' εκείνους.



Με μια τραγική αλήθεια θα έρθει αντιμέτωπη η Σοφία! Η Τζένη, που ήδη γνωρίζει πως ο Παύλος βίασε την Αγγελική, θα της μιλήσει…Οι δύο γυναίκες θα μοιραστούν τα κοινά τους συναισθήματα, τόσο τη θλίψη που βιώνουν για τις διαλυμένες ζωές τους όσο και για τον θυμό που νιώθουν για όσα τους έχουν κάνει οι Αργυροί.

Θυμάσαι τι είχε γίνει με την εξαφάνιση της Αγγελικής; Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη μπες εδώ

Η Αγγελική θα συναντηθεί με την Τζένη η οποία αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.


https://www.instagram.com/p/CPly25th5SD

Η Τζένη, θα ταχθεί στο πλευρό της Αγγελικής και θα της υποσχεθεί πως μαζί θα πάρουν την εκδίκησή τους. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια μέχρι να φτάσει η λύτρωση για την Αγγελική, η Τζένη θα φροντίσει το τόσο καλά κρυμμένο μυστικό των Αργυρών να γίνει γνωστό παντού. Από την άλλη ο Στέφανος αποφασίζει να παρακολουθήσει την Αγγελική καθώς, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι άλλο της έχει συμβεί και η ίδια για κάποιον λόγο το κρύβει.

Η Σοφία σε σοκ στην Αγγελική με την αποκάλυψη

aggeliki alphatv sofia

Η σύζυγος του Παύλου δεν θα υποδεχτεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τζένη. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πέρα από το γεγονός πως εκείνη είναι η αιατία που διέλυσε την οικογένειά της, η Σοφία είναι πεσμένη ψυχολογικά λόγω του Αντρέα. Θεωρεί πως αυτός ο άντρας, κάτι της κρύβει!

Παρ’ όλα αυτά, όταν δει τόσο ταραγμένη την Τζένη, θα τη βάλει μέσα στο σπίτι της για να την ακούσει. «Δυστυχώς δεν υπάρχει ωραίος τρόπος για να σου το πω αυτό Σοφία! Αλλά πρέπει να ξέρεις, σου αξίζει να ξέρεις…», ξεκινάει η Τζένη να λέει και θα συνεχίσει: «Η Αγγελική, όταν ήταν μικρή, βιάστηκε από τον Παύλο, τον Νικόλα και τον Δημήτρη. Μου το είπε η ίδια… Έχει έρθει για να πάρει την εκδίκησή της και δεν θα σταματήσει αν δεν το κάνει», θα της αποκαλύψει με τρεμάμενη φωνή.

Αντίθετα, η Σοφία με τη σειρά της θα προσπαθήσει να ζητήσει εξηγήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τον βιασμό, από τον Νικόλα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τα λόγια της Τζένης. Η απάντησή του όμως δε θα της αρέσει…

Ο Μιχάλης απειλεί τον Δημήτρη ότι θα τον σκοτώσει αν ξανακάνει κακό στην Αγγελική. Ο Αποστόλης και η Ιωάννα γίνονται και πάλι ζευγάρι.

aggeliki alphatv mixalis

Ο Στέφανος βλέποντας ότι η Αγγελική δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σκέφτεται ότι θα της έκανε καλό αν άλλαζαν περιβάλλον κι έτσι προτείνει στη Δανάη να φύγουν από το κτήμα. Ο Αντώνης φτάνει στο κτήμα ανήσυχος για την Αγγελική και αυτό που της συνέβη, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη, ο οποίος ξεσπάει στην Κατερίνα και έρχονται σε ρήξη.

Ο Στέφανος δηλώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και ανακοινώνει στην Αγγελική ότι φεύγουν αλλά εκείνη δεν αντιδράει όπως περίμενε. Ο Μιχάλης βρίσκει την Κατερίνα καταρρακωμένη από τον τσακωμό της με τον Δημήτρη και έρχονται απρόσμενα κοντά.

Εντωμεταξύ χθες πάλι τοπ Twitter οργίασε με τα σχόλια... Μπες στη gallery να δεις κι εσύ...