Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει γεννήσει ακόμα με μπόλικο χιούμορ (photos)

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει γεννήσει ακόμα με μπόλικο χιούμορ (photos)

Η ηθοποιός έδωσε τη δική της εξήγηση!

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μιας και από μέρα σε μέρα περιμένει να γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και ήδη έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως και η ίδια έχει πει μέσα από πολλά Insta Stories της, θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει στον κόσμο το μωράκι της, αλλά… μάλλον δεν θέλει. Τι σημαίνει αυτό; Η Αθηνά δημοσίευσε μία φωτογραφία με πολύ, πολύ φουσκωμένη την κοιλίτσα της αναφέροντας ότι είναι ήδη 39 εβδομάδων και εξηγώντας γιατί ακόμα δεν έχει γεννήσει.

«Κάποια περνάει πολύ καλά απ' ό,τι φαίνεται μέσα στην κοιλίτσα μου και δεν λέει να βγει. Καλό μήνα να έχουμε», έγραψε σε Instagram post που έκανε η Αθηνά και «έδωσε» κανονικά την κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CPlijDTHiNH

Θυμάσαι πώς ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου τη δεύτερη εγκυμοσύνη της; Δες εδώ!

Η μεγάλη επιθυμία για δεύτερο παιδί και ο γιος της Μάξιμος

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της και να χαρίσει ένα αδελφάκι στον 3χρονο γιο της, Μάξιμο. Και είχε πει, μάλιστα, στην Ελένη Μενεγάκη ότι ο σύζυγός της το ήθελε περισσότερο και από την ίδια.



Και να που τώρα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Με το καλό, Αθηνά!