Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα! H πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα! H πρώτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τα δίδυμα

Ο Σάκης και η Χριστίνα υποδέχθηκαν τα δίδυμα μωράκια τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Η Χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους.

Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από ένα story στο Instagrtam.

bomba genna

O ευτυχισμένος μπαμπάς ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία με τις δυο κορούλες του, στην αγκαλιά του.

Πάτα αυτό το link για να δεις όλες τις προετοιμασίες που έκανε το ζευγάρι πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα!

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα είχαν μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα social media τους και σε συνεντεύξεις τους την επιθυμία τους να γίνουν γονείς. Και αυτήν τη στιγμή βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές τους έχοντας στην αγκαλιά τα παιδάκια τους. Η διαδικασία, ωστόσο, δεν ήταν εύκολη για τη Χριστίνα Μπόμπα. Η ίδια μίλησε δημόσια για την επίμονη προσπάθειά της να μείνει έγκυος.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πότε γεννάει και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

christina mpompa

Οι δυσκολίες μέχρι την εγκυμοσύνη και η απόφαση της εξωσωματικής

Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Χριστίνα Μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς την απόκτηση παιδιών δεν ήταν εύκολος για εκείνη και τον Σάκη. Οι δυο τους σκέφτονταν πριν τον γάμο να αποκτήσουν παιδιά, όμως το άγχος και οι αποτυχημένες προσπάθειες την κατέβαλαν πολύ.

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη’’. Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/CNUaNB7snOH

«Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο.

Σε μένα ήταν πιο συχνό… Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή», εξομολογήθηκε η Χριστίνα στην Ελεονώρα Μελέτη.



«Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα τον γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: ‘’Πιο έγκυος δε γίνεται’’. Εκεί είδα τον Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το μοιραστήκαμε νωρίς με τις οικογένειές μας. Δεν κρατηθήκαμε».

Η γνωριμία με τον Σάκη Τανιμανίδης και ο γάμος

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία ήταν χορηγός στην εκπομπή του παρουσιαστή. Όπως έχει δηλώσει η Χριστίνα αρκετές φορές, από την πρώτη στιγμή που είδε τον Σάκη κατάλαβε πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της.

«Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν, ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ. Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει», είπε η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Και κάπως έτσι μετά από τρία χρόνια σχέσης, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Βαθύ της Σίφνου. Η Χριστίνα εντυπωσίασε με νυφικό Celia Kritharioti, ενώ κουμπάροι στον γάμο τους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Και σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους! Να τους ζήσουν!