Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πότε γεννάει και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (photos)

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πότε γεννάει και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (photos)

Πότε θα γνωρίσουμε τα δίδυμα κοριτσάκια του ζευγαριού; H μανούλα τους το αποκάλυψε μ΄ενα μήνυμα!

Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα Instagram accounts τους πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η αποκάλυψη πως η Χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του Σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα γίνουν σύντομα 4!

Η Χριστίνα πλέον έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες ημέρες -όπως η ίδια έχει αποκαλύψει- θα κρατάει στην αγκαλιά τις κορούλες της. Πότε όμως γεννάει; Είναι κάτι που απασχολεί όλα τα Media αυτή τη στιγμή!

Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει ευθέως την ημερομηνία που θα μπει στο μαιευτήριο, όμως η Χριστίνα αποκάλυψε μέσα από ένα σχόλιό της στο Instagram σήμερα αυτό που όλοι περιμένουν να μάθουν.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα στο account της, εκείνη και ο Σάκης πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανακοίνωναν στους followers τους τα ευχάριστα. Συγκεκριμένα η Χριστίνα στο ποστ της έγραφε:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

Αν πατήσεις και αυτό το link θα μάθεις πόσα κιλά πήρε η Χριστίνα Μπόμπα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το φύλο των μωρών τους

Το baby reveal, όπου ανακοίνωσαν το φύλο των μωρών τους έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2021, στο σπίτι του ζευγαριού. Ο γιατρός έδωσε τον κλειστό φάκελο με τα αποτελέσματα στους φίλους και κουμπάρους τους, κι εκείνοι ετοίμασαν στο ζευγάρι την πιο όμορφη έκπληξη ever. Και τα δύο μωράκια είναι κορίτσια και ο Σάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι!», έγραφε η Χριστίνα στο post που είχε κάνει τότε.


https://www.instagram.com/p/CKwxopxntA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στο μεταξύ όσο ο καιρός περνούσε, η κοιλίτσα της Χριστίνας φούσκωνε ολοένα και περισσότερο. Το Instagram account της έχει γεμίσει με υπέροχες φωτογραφίες, με την μέλλουσα μαμά ν' απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της.

Πότε γεννάει όμως η Χριστίνα;

Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 μέσα από ένα quiz ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πει το εξής: «Δεν ξέρω πόσα παιδιά γεννιούνται κάθε δευτερόλεπτο στη γη, αλλά εμείς γεννάμε δύο τον Ιούνιο». Δεν είχε πει πότε ακριβώς, όμως ένα σχόλιο της Χριστίνας ίσως πρόδωσε αυτή τη στιγμή.

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα η Χριστίνα ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών που έδειχνε τα στάδια της κοιλίτσα της μέχρι τον ένατο μήνα. Στο κολάζ αυτό η δική μας Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε το εξής: «Με το καλό Χριστινακι μου! Λες να γεννήσεις 26? Είναι τα γενέθλια της δικής μου καρκινούλας».

Η Χριστίνα φυσικά σχολίασε στη Δέσποινα γράφοντας της: «@despinakampouri για νωρίτερα μας βλέπω. Εγώ πάντως 30 έχω γενέθλια ❤️να χαίρεσαι την καρκινούλα σου».



Τι σημαίνει αυτό λοιπόν; Πως μέσα στις επόμενες ημέρες -δύο έμειναν- η Χριστίνα θα κρατάει στην αγκαλιά της τις κόρες της. Αξίζει να παρατηρήσεις ωστόσο πως η Χριστίνα έχει περίπου 24 ώρες να κάνει κάποιο story, επομένως ίσως και να έχει ήδη γεννήσει.

Δες τα σχόλια για να καταλάβεις...