Η αστυνομία κοντά στο σπίτι της Meghan Markle και του Harry-Τι συνέβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αστυνομία κοντά στο σπίτι της Meghan Markle και του Harry-Τι συνέβη

Περίεργα ευρήματα εντοπίστηκαν κοντά στην πολυτελή οικία τους στην Καλιφόρνια.

Το #Megxit ήταν ένα από τα πιο hot θέματα για πολύ καιρό ωστόσο ο Harry με τη Meghan συνεχίζουν να απασχολούν έντονα τον Τύπο μέχρι και σήμερα. Η τέως Δούκισσα του Sussex είναι καλύτερα από ποτέ από την στιγμή που μετακόμισε με τον Harry και τον γιό τους Archie στην Καλιφόρνια, ενώ σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ένα γεγονός ήρθε για να ταράξει την ηρεμία τους αφού σύμφωνα με την Daily Mail ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν κοντά στην πολυτελή κατοικία τους. Τα ευρήματα θεωρείται πως παρέμεναν εκεί για περισσότερα από 10.000 χρόνια και εντοπίστηκαν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αρχοντικό του Harrry και της Meghan Markle στην Καλιφόρνια.

«Τα οστά ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια κατασκευής εξωραϊσμού την περασμένη εβδομάδα σε ένα δρόμο δίπλα στο συγκρότημα Montecito», δήλωσε στον Τύπο ο Σερίφης της Santa Barbara.

Σύμφωνα με αξιωματούχους τα κόκκαλα ανήκουν σε έναν νεαρό ενήλικα ενώ τα προκαταρκτικά ευρήματα των ανθρωπολόγων δείχνουν ότι τα οστά θα μπορούσαν να προέρχονται από τους ανθρώπους Chumash, οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή για σχεδόν 11.000 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CMH4ytKhC5X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μέχρι να έχουμε επίσημη έκθεση από το εγκληματολογικό δεν πρόκειται να πούμε τίποτα άλλο», ανέφεραν οι αρχές. Η Αστυνομία φέρεται τώρα να μιλάει με την τοπική Αμερικανική επιτροπή για να συζητήσει τι πρέπει να κάνει εαν τα οστά επιβεβαιωθεί ότι ανήκουν σε αυτόχθονα άτομα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να θυμηθείς την περιβόητη συνέντευξή τους στην Oprah.



Πηγή κεντρικής: @sussexroyal