Η σχέση τους μόλις επιβεβαιώθηκε! JLo και Ben Affleck περπατούν αγκαλιασμένοι (photos)

Η σχέση τους μόλις επιβεβαιώθηκε! JLo και Ben Affleck περπατούν αγκαλιασμένοι (photos)

Δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί!

Οι θαυμαστές της Jennifer Lopez έμειναν έκπληκτοι όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι εκείνη και ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός της, Alex Rodriguez, χωρίζουν λίγο πριν προγραμματίσουν τον γάμο τους. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια λίγο καιρό μετά τις φημολογίες με τα πράγματα να γίνονται ξεκάθαρα πια.

Ξέρεις γιατί χώρισε το ζευγάρι; Εδώ θα μάθεις τον πραγματικό λόγο

Και εκεί που όλος ο πλανήτης πίστευε ότι τώρα η JLo θα μείνει για λίγο διάστημα μόνη να ανασυγκροτηθεί και να συνέλθει από τον χωρισμό, τελικά έκανε την ανατροπή και… γύρισε στον πρώην της, Ben Affleck.

Οι αποδείξεις; Πολλές! Στα τέλη Απριλίου οι paparazzi απαθανάτισαν τον Ben Affleck να μπαίνει στο σπίτι της Jennifer Lopez. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, το ζευγάρι- όπως λέγεται- είχε σκοπό να ανακοινώσει μέσα από τα social media την επανασύνδεσή τους.

Δεύτερο αποδεικτικό στοιχείο οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στις αρχές Μαΐου με την Jennifer και τον Ben να είναι μαζί στο αυτοκίνητο στο θέρετρο Big Sky στη Μοντάνα. Ο Affleck οδηγούσε κι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού. «Η Jennifer πέρασε αρκετές μέρες με τον Ben έξω από την πόλη. Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα ήταν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη», είχε πει τότε πηγή στο People.

Οι φωτογραφίες με το ζευγάρι αγκαλιά

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στις οποίες οι δυο τους είναι… αγκαλιασμένοι. Θέλεις κι άλλο αδιάσειστο στοιχείο για να πειστείς ότι αυτοί οι δύο είναι και πάλι μαζί;

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά αγκαλιασμένο στους δρόμους του Δυτικού Hollywood την ώρα που πήγαινε σε εστιατόριο της περιοχής. Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, μπορείς να δεις την Jennifer Lopez να γέρνει τρυφερά το κεφάλι της στον ώμο του Ben.

https://www.instagram.com/p/CPlzduwFxvW
https://www.instagram.com/p/CPl1VmMFCOl

Το χρονικό της σχέσης τους

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, το 2001. Έναν χρόνο μετά ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Λατίνα star δίνοντάς της ένα διαμαντένιο μονόπετρο 6.1 καρατίων. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ.



Τον Σεπτέμβριο του 2003 και λίγες μέρες πριν παντρευτούν, οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι ματαιώνουν τον γάμο. Ο λόγος; Η πίεση και η τρέλα που τους περιβάλλει από τα Μέσα, όπως είπαν χαρακτηριστικά και οι δύο. Ο χωρισμός, όμως, δεν άργησε.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το τέλος της σχέσης του, τον Ιανουάριο του 2004, με δήλωση από τον εκπρόσωπο της Jennifer Lopez, που έλεγε: «Επιβεβαιώνεται η αναφορά ότι η Jennifer Lopez τελείωσε τον δεσμό της με τον Ben Affleck. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της».

Τελικά, όμως, μάλλον αυτός ο έρωτας δεν «έσβησε» ποτέ, όπως δείχνουν τα γεγονότα σήμερα!