Λασκαράκη-Οικονομάκου: Μετά την κουμπαριά έρχεται και η συνεργασία (photos)

Λασκαράκη-Οικονομάκου: Μετά την κουμπαριά έρχεται και η συνεργασία (photos)

Ένα ακόμα βήμα δείχνει τη βαθιά φιλία των ηθοποιών!

Τη Βάσω Λασκαράκη με την Αθηνά Οικονομάκου συνδέει μια βαθιά φιλία εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2009 και έγιναν αχώριστες φίλες όταν βρέθηκαν ως συμπρωταγωνίστριες στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», το 2011.

Και όχι μόνο! Και οι σύζυγοί τους, ο Λευτέρης Σουλτάτος και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους τέσσερίς τους να περνούν υπέροχα όταν βρίσκονται μαζί.

Εδώ μπορείς να δεις τις πλάκες που κάνουν μεταξύ τους!



Η στενή σχέση των δύο ζευγαριών

Όλοι μαζί κάνουν ταξίδια, βγαίνουν και απολαμβάνουν το φαγητό τους σε εστιατόρια της Αθήνας, ενώ προχώρησαν και σε κουμπαριά μιας και η Βάσω Λασκαράκη βάφτισε τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμο, τον Οκτώβριο του 2019.

Οι φιλικές τους σχέσεις, όμως, δεν έμειναν μόνο εκεί. Μια ακόμα κίνηση δείχνει πόσο καλοί φίλοι είναι οι τέσσερίς τους και πόσο εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.

Ο λόγος για τη νέα επαγγελματική συνεργασία του Λευτέρη Σουλτάτου με τον σύζυγό της Αθηνάς Οικονομάκου!

Το εστιατόριο στη Σαντορίνη και η συνεργασία

Όπως ίσως γνωρίζεις, ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού μιας και έχει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Φίλιππος θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου της Σαντορίνης. Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη θα αναλάβει το μενού του εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται στο Ημεροβίγλι και κάπως έτσι θα επισφραγιστεί για μία ακόμη φορά αυτή η φιλία.

Την ανακοίνωση έκανε και το ίδιο το ξενοδοχείο, αλλά και ο Λευτέρης Σουλτάτος μέσα από το Instagram account του.