Η απίθανη πόζα της Μπόμπα με την αδερφή της πριν γεννήσει (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η απίθανη πόζα της Μπόμπα με την αδερφή της πριν γεννήσει (photos)

Η influencer μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της την πιο χιουμοριστική φωτογραφία.

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει από μέρα σε μέρα η Χριστίνα Μπόμπα αφού εκείνη και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν να έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η αναμονή είναι γλυκιά και οι ετοιμασίες που έχουν να κάνουν πολλές.

Μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς

Πρόσφατα τους είδαμε να διασκεδάζουν στο baby shower έκπληξη ενώ παράλληλα ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χριστίνα και ο Σάκης αποφάσισαν να το βάζουν οι ίδοι και θα έχει εμφανώς girly διάθεση. Στο πλευρό τους συνεχώς βρίσκονται οι γονείς, οι φίλοι και φυσικά η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα, με την οποία είναι εξαιρετικά δεμένες.

mpompa1

H Χριστίνα σε πρόσφατη φωτογράφησή της για γνωστό περιοδικό.

Σαν δυο σταγόνες νερό

Η όμορφη Ελίνα έχει σπουδάσει Γεωολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, βαδίζοντας στα χνάρια της Χριστίνας που είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εγχώριες influencers. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο αγαπημένες αδερφές δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους αλλά και τις εξορμήσεις τους, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CPn8g8fFEe8

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία όπου βλέπουμε τις αδερφές να ποζάρουν γελαστές και με matching outfit. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα έκλεψε την παράσταση και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο μοιάζουν. «Βρες τις διαφορές», έγραψε η Χριστίνα κι εμείς ομολογούμε πως η μέλλουσα μαμά παραμένει σε εξαιρετική φόρμα ακόμη και σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η συγκεκριμένη λήψη μας θύμισε έντονα τη φωτογραφία των αδερφών Μπόμπα από τον γάμο της Χριστίνας με τον Σάκη Τανιμανίδη.

aderfes mpompa
https://www.instagram.com/p/CEWIz82MJuR

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις που αφορούν αγαπημένο μας ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CPdu2WNHCEW

Πριν όμως δεις την γλυκιά φωτογραφία της Χριστίνας με την αδερφή της μπορείς να θυμηθείς όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμομοσύνη της.



https://www.instagram.com/p/CPn8g8fFEe8

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίας της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.