Παύλος Γαλακτερός: Το πρώτο ταξίδι μετά το Survivor με τη Νικολέτα (photos)

Παύλος Γαλακτερός: Το πρώτο ταξίδι μετά το Survivor με τη Νικολέτα (photos)

Πού έκανε την πρώτη του καλοκαιρινή εξόρμηση ο Παύλος;

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ένας παίκτης που έκανε την ανατροπή στο φετινό Survivor. Μπαίνοντας στα μέσα του παιχνιδιού, και όχι από την αρχή του, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των τηλεθεατών.

Η ευγένεια, η καλοσύνη, το ήθος και η καλή διάθεσή του έκανε τον κόσμο να τον αποθεώνει σχεδόν κάθε βράδυ στο Twitter.

Πριν έναν μήνα, βέβαια, ο Παύλος αποχώρησε από το reality του ΣΚΑΪ και πλέον απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έκανε, μάλιστα, και το πρώτο του ταξίδι μετά το Survivor.

Δες εδώ το μήνυμα του μπαμπά του, Νάσου Γαλακτερού, μετά την αποχώρησή του!



Το ταξίδι στη Μύκονο με τη συμπαίκτριά του

Εδώ και λίγες ημέρες ο Παύλος Γαλακτερός απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Μαζί του βρίσκεται και η συμπαίκτριά του στο Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη, με την οποία έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση.

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή έγιναν φίλοι και συνεχίζουν και εκτός παιχνιδιού να κάνουν παρέα. Έτσι, αποφάσισαν να βρεθούν στη Μύκονο για να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να ξεκουραστούν μετά από τόσο καιρό αντίξοων συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο.

Στην gallery θα δεις τις κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Νικολέτας στον Νίκο Μουτσινά

Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την απόφασή της να πάει στο Survivor. Όπως εξήγησε, το reality ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή!

https://www.instagram.com/p/CPh_HjINboH

Της έδωσε πολλή δύναμη μιας και δεν πίστευε ότι μπορεί να τα καταφέρει τόσο καλά. Είχε την εντύπωση πως μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες θα αποχωρήσει, γιατί γενικά έχει θέμα με την καθαριότητα!