Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε και ο πατέρας του έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε και ο πατέρας του έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα

Ο Νάσος Γαλακτερός δέχτηκε μεγάλη επίθεση για τον γιο του.

Ο Παύλος Γαλακτερός, ο γιος του Νάσου Γαλακτερού ήταν εκείνος που είδε τελικά την πόρτα εξόδου από το Survivor.

Ο Παύλος ήταν ένας από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και το τελευταίο διάστημα είχε μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Δυστυχώς όμως, η δυναμική του δίδυμου Μπάρτζης- Καφετζής, έστειλε τον Παύλο σπίτι, ο οποιος δήλωσε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή του.

«Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω.

Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η Μπλε, αλλά και η Κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους.Κρατάω μόνο τα θετικά, βλέπω έναν Τριαντάφυλλο που πάντα είναι με τον χαμόγελο, κρατάω τα φιλαράκια μου που πάντα ζούσαμε φοβερές στιγμές. Με τον Κόρο έχουμε αφήσει στη μέση και ένα μάθημα ψαροτούφεκο που θα το κάνουμε μόλις γυρίσει στην Ελλάδα. Θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα party 90s και μόλις τελειώσει το Survivor θα το υλοποιήσουμε», τόνισε ο Γαλακτερός που διοργανώνει πάρτι και στην πραγματική του ζωή.

Αυτός που αμέσως έκανε το πρώτο του story και έστειλε ένα μήνυμα για την αποχώρηση του γιου του, ήταν ο Νάσος Γαλακτερός.

Δες τι έγραψε παρακάτω.

DPG Network