Η μεγάλη αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για το όνομα της κόρης της (photos)

Η μεγάλη αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για το όνομα της κόρης της (photos)

Σε Q&A στο Instagram η ηθοποιός είπε πολλά για το μωράκι που έρχεται.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει τις τελευταίες μέρες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και, όπως έχει πει σε πολλά Insta Stories της, δεν βλέπει την ώρα να γνωρίσει την κόρη της.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε επιφυλακή να μη σπάσουν τα νερά και χθες το βράδυ αποφάσισε να κάνει με τους followers της ένα Q&A και να μοιραστεί μαζί τους πληροφορίες για τη ζωή της και την καθημερινότητά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε την κορούλα της, που θα γεννηθεί οσονούπω.

Δες εδώ πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Αθηνά Οικονομάκου!



Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε αν έχει σκεφτεί με τον σύζυγό της το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους. «Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν, θα περιμένω να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας πω», είπε δείχνοντας ότι έχει ήδη αποφασίσει με τον σύζυγό της το όνομα της μικρής.

Ή μάλλον… Τα ονόματά της. Ναι! Η κόρη της Αθηνάς θα έχει δύο ονόματα και το αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός. Το ένα όνομα θα είναι της πεθεράς της και το άλλο ένα όνομα που το ζευγάρι είχε αποφασίσει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, πριν μάθουν ότι περιμένουν αγόρι.

Το αρχικό του ονόματος της μικρής, πάντως, θα ξεκινάει από σίγμα (Σ).

https://www.instagram.com/p/CPlijDTHiNH

Ο φόβος για τον τοκετό

Follower της Αθηνάς τη ρώτησε αν φοβάται για τον τοκετό με εκείνη να απαντά… καταφατικά. Η ηθοποιός είπε πως φοβάται πως πάλι θα πονέσει πολύ, αλλά έχει κουραστεί και περιμένει πώς και πώς να γεννήσει.

«Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Κι ας πονέσω. Αρκεί να γεννήσω και να είναι όλα καλά με το μωρό», είπε χαρακτηριστικά.