Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ- Οι τρυφερές ευχές της κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου (photos)

Γενέθλια για την Υβόννη Μπόσνιακ- Οι τρυφερές ευχές της κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου (photos)

Οι δύο γυναίκες συνδέονται με μια βαθιά φιλία!

Γενέθλια έχει σήμερα η Υβόννη Μπόσνιακ και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές. Η σχεδιάστρια και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου γίνεται 36 ετών με τους φίλους και συνεργάτες της να μην έχουν σταματήσει να κάνουν Insta Stories και να την τιμούν.

Ανάμεσά τους και η κολλητή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία είναι η νονά της κόρης της Υβόννης και οι δύο γυναίκες συνδέονται με μια βαθιά φιλία χρόνων. Λατρεύουν η μία την άλλη και δεν διστάζουν με κάθε ευκαιρία να εκφράζουν την αγάπη τους.

https://www.instagram.com/p/CLJZG6ID3wi

Εν τω μεταξύ… έχεις δει πόσο αδυνάτισε η Μαρία Μπεκατώρου; Πάτα αυτό το link!

Το τρυφερό post της Μπεκατώρου

Με αφορμή τα γενέθλια της κουμπάρας της, η Μαρία Μπεκατώρου, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει σφιχτά την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι ευχές ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικές και θα τις δεις στην παρακάτω gallery.

«Χρόνια πολλά σε εσένα που αγαπώ από την πρώτη μέρα», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη να κάνει repost το story στο δικό της Instagram account.



Η γνωριμία των δύο γυναικών

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ γνωρίστηκαν το 2013 στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, την οποία η μεν πρώτη συμπαρουσίαζε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, η δε δεύτερη πήγε ως καλεσμένη.

Οι δυο τους, όπως έχουν πει σε συνέντευξή τους, ένιωσαν από την αρχή ότι ταιριάζουν. Ότι θα γίνουν κολλητές και πως έχουν πολλά κοινά που τις ενώνουν.