Σπίτι με το MEGA: Χορεύει το Twitter στους ρυθμούς της Δέσποινας Βανδή (photos)

Σπίτι με το MEGA: Χορεύει το Twitter στους ρυθμούς της Δέσποινας Βανδή (photos)

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έδωσε την πιο ωραία τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Το «Σπίτι με το MEGA» ήταν το Σαββατιάτικο ραντεβού για πολλούς από εμάς μέσα στην καραντίνα. Για ποτό δεν μπορούσε κανείς να βγει, τα μπαρ ήταν κλειστά, οπότε… Ένα ποτό στο χέρι, χαλάρωση στον καναπέ και το κουμπί του τηλεκοντρόλ πατημένο στις μουσικές εκπομπές για ανεπανάληπτες βραδιές.

Νατάσσα Θεοδωρίδου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μέλισσες, Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς και Έλενα Παπαρίζου ήταν μόνο μερικοί από τους τραγουδιστές που κρατούσαν παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τα Σάββατα στην καραντίνα.

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν

Απόψε το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο «Σπίτι με το MEGA» με τη Δέσποινα Βανδή και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους. Ήταν μια άτυπη αυλαία στον χειμώνα του Covid-19 και το άνοιγμα μιας πόρτας στο καλοκαίρι με τα ανοιχτά μπαράκια και τις by the sea αποδράσεις με μουσικές και χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/CPv8FnDlAIi

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναδρομή στην πολυετή καριέρα της με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

«Κάν’το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα» και πολλές ακόμη επιτυχίες τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή. Δεν ήταν μόνη, όμως, σε αυτό το αφιέρωμα.

Παρεμπιμπιπτόντως, έχεις δει τη Δέσποινα με το απόλυτο μπικίνι; Πάτα σε αυτό το link!

Η σύμπραξη στη σκηνή

Η τραγουδίστρια «συναντήθηκε» στη σκηνή με τον Άκη Δείξιμο, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Μέμο Μπεγνή, ενώ special guest ήταν ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης, Μανώλης Κονταρός.

Η ίδια αποκάλυψε, μάλιστα, πως θα βρεθεί στην Κύπρο σύντομα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για επαγγελματικούς σκοπούς, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς ετοιμάζει.



Ο «χαμός» στο Twitter

Αυτή η ειδυλλιακή τοποθεσία σε συνδυασμό με την ενέργεια της Δέσποινας Βανδή έκαναν το Twitter να καταχαρεί.

Τα θετικά σχόλια δεν είχαν τελειωμό! Οι fans της Δέσποινας Βανδή σχολίαζαν διαρκώς πόσο διαχρονικά τραγούδια έχει ερμηνεύσει και πόσο τους έλειψε από τις Αθηναϊκές πίστες.

Δες τα πιο χαρακτηριστικά tweets στην παρακάτω gallery!