Copy the look: Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το απόλυτο μπικίνι της σεζόν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Copy the look: Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το απόλυτο μπικίνι της σεζόν

Η τραγουδίστρια μας δίνει έμπνευση για τις beachwear εμφανίσεις μας.

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια. Οι επιτυχίες της κυριολεκτικά αμέτρητες και οφείλουμενα ομολογήσουμε πως μας έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς, συγκίνησης και έρωτα μέσα από τα τραγούδια της. Φέτος την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece» κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Ελληνίδα σταρ ξεχωρίζει και αποτελεί πηγή έμπνευσης και θαυμασμού για αρκετές γυναίκες. Αναφερόμαστε φυσικά στο απαράμιλλο στυλ της, το οποίο έχει διαφοροποιηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της λαμπρής, πολυετούς καριέρας της.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να μάθεις όσα μας αποκάλυψε αποκλειστικά η στυλίστριά της.

Δέσποινα είσαι το απόλυτο #bikinibody

Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της και όπως έχει δηλώσει παλαιότερα αποφεύγει τα τηγανητά φαγητά και τα γλυκά. Επιλέγει συνήθως ψητές άπαχες τροφές που συνοδεύει με σαλάτα ωστόσο δεν στερείται τίποτα. Για παράδειγμα αν θελήσει να φάει μια μικρή μπάρα σοκολάτας θα το κάνει χωρίς τύψεις. Επίσης γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

vandi1

Η Ελληνίδα σταρ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz.

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μήλο με την Έρρικα Πρεζεράκου για τα γυρίσματα της εκπομπής «My Greece». Φόρεσαν τα bikinis τους, απόλαυσαν μια σύντομη κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά και μοιράστηκαν αργότερα στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Εμείς ωστόσο εστιάσαμε από την πρώτη στιγμή στο υπέροχο μπλε crochet bikini της Δέσποινας Βανδή το οποίο αποτελεί και φέτος μεγάλη τάση. Οι πράσινες neon λεπτομέρειες έκαναν την τέλεια αντίθεση κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε παρόμοιο μαγιό για τις beachwear εμφανίσεις μας. Τα bikini σε έντονα χρώματα είναι ιδανικά αν είσαι μαυρισμένη γι' αυτό φρόντισε να επενδύσεις στο trend και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

vandi2

Πηγή φωτογραφιών: @desp1navandi

Αν είσαι στο γραφείο και θες να μπεις έστω και για λίγο σε #summermood άκουσε το παρακάτω τραγούδι.



Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα πέντε crochet bikinis για να κλέψεις τις εντυπώσεις.