Και η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει στο στόχαστρο της οικονομικής κρίσης. Τι συμβαίνει με την εκπομπή της; Φήμες και αλήθειες

Και η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει στο στόχαστρο της οικονομικής κρίσης. Τι συμβαίνει με την εκπομπή της; Φήμες και αλήθειες

Τι συμβαίνει τελικά με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Μυστήριο επικρατεί από προχτες το απόγευμα όταν άρχισε να συζητιέται στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι υπάρχει κίνδυνος για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον ALPΗΑ.

H παρουσιάστρια σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν επιστρέφει στην Αθήνα -αν και βρίσκεται σε διακοπές- για μια καθοριστική συζήτηση με τους Γερμανούς που αφορά το συμβόλαιό της το οποίο ανανέωσε όπως όλοι θυμόμαστε πέρυσι τον Σεπτέμβριο έναντι πολύ καλής αμοιβής.

Στο τραπέζι αυτής της σύσκεψης λέγεται ότι θα πέσει το θέμα της ανανέωσης της εκπομπής της με νέα πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην αμοιβή της παρουσιάστριας που αγγίζει πάντα με τα όσα έχουν ακουστεί τις 100.000 ευρώ τον μήνα.

Στο παρελθόν, η Ελένη Μενεγάκη είχε αρνηθεί να δεχθεί μείωση των αποδοχών της. Αυτή τη φορά όμως οι Γερμανοί φαίνεται ότι θα επιμείνουν όπως έχουν αποφασίσει και για τις εκπομπές Κους Κους το μεσημέρι, Δέστε τους, Πάνω στην Ώρα να υπάρχει μια μείωση στο μπάτζετ και στις αμοιβές των παρουσιαστών ώστε να υπάρχει μια λιτότητα και ανάσα στα χρήματα που θα δαπανηθούν.

Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα που κάναμε δεν φαίνεται να υφίσταται θέμα αναπροσαρμογής συμβολαίου για την σιδηρά κυρία της πρωινής ζώνης. Είναι μια εκπομπή που σε χαλεπούς καιρούς κρίσης είχε χορηγούς και έβγαζε τα λεφτά της όπως λέμε στη τηλεοπτική πιάτσα. Σύντομα πάντως θα μάθουμε αν τέθηκε θέμα με την Ελένη ή όχι.