Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Ρέμο στα γενέθλιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Υβόννη Μπόσνιακ: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Ρέμο στα γενέθλιά της

Η σχεδιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της σε στενό κύκλο και έλαμπε από χαρά.

Έναν ακόμη λόγο για να είναι χαρούμενη είχε η Υβόννη Μπόσνιακ αυτό το Σαββατοκύριακο αφού γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της. Η όμορφη σχεδιάστρια-μοντέλο που βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του «Style me up» απόλαυσε ένα μικρό party με λίγους φίλους και φυσικά τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο.

Η Υβόννη φόρεσε ένα λευκό maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα και δετά σανδάλια. Στο πλευρό της ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο είναι πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Η στενή της φίλη, Παυλίνα Κωσταγιού, δημοσίευσε ένα Instagram-story όπου βλέπουμε την σχεδιάστρια να σβήνει κεράκια πάνω σε μια φρουτοσαλάτα.

«Luckiest woman in the world» έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη και οι ακόλουθοί της στο Instagram έσπευσαν να κάνουν like αλλά και να γράψουν όμορφα σχόλια.

Η γνωριμία και ο μεγάλος έρωτας

Η όμορφη Υβόννη και ο διάσημος τραγουδιστής παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν μια 6χρονη κόρη, την μονάκριβή τους Ελένη. Όταν γνωρίστηκαν η Υβόννη μιλούσε ελάχιστα Ελληνικά και αποφάσισε να παραμερίσει για λίγο την καριέρα της στο μόντελινγκ θέλοντας να δημιουργήσει οικογένεια με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Κάνε κλικ εδώ αν θες να μάθεις όσα μας αποκάλυψε η Υβόννη για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η Υβόννη δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και τα likes «πήραν φωτιά».

https://www.instagram.com/p/CPwLqshjppA

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της όμορφης σχεδιάστριας.

Πηγή κεντρικής: @yvonini