Jennifer Lopez: Πιο κομψή από ποτέ για τα μάτια του Ben Affleck

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Lopez: Πιο κομψή από ποτέ για τα μάτια του Ben Affleck

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε και το κοινό με τις Kardashians.

Ένα από τα πιο hot θέματα των τελευταίων ημερών είναι η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Μετακομίζει για χάρη του;

Η Λατίνα σταρ εντοπίστηκε από τους παπαράτσι στο Los Angeles, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε ιδιωτικό σχολείο. Η J.Lo έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις και έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά με την σικάτη εμφάνισή της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια επέλεξε σύνολο σε γήινες αποχρώσεις το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί τσάντα.

Αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα για την J.Lo κάνε τώρα κλικ σε αυτό το link.

https://www.instagram.com/p/CPv6LQ5lCO-

Τι την συνδέει με τις Kardashians

Η 51χρονη Lopez ολοκλήρωσε με τον πιο κομψό τρόπο το look της κρατώντας μια Birkin τσάντα αξίας 150.000 δολαρίων. Η συγκεκριμένη τσάντα του οίκου Hermès είναι μία από τις αγαπημένες των Kylie και Kris Jenner και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους.

Το χρονικό της επανασύνδεσης

lopez affleck

Στα τέλη Απριλίου οι paparazzi απαθανάτισαν τον Ben Affleck να μπαίνει στο σπίτι της Jennifer Lopez. Εκείνη μόλις είχε χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez με τον οποίο ήταν μαζί για 4 χρόνια. Λίγο αργότερα διέρρευσαν στον Τύπο φωτογραφίες με την Jennifer και τον Ben να είναι μαζί στο αυτοκίνητο στο θέρετρο Big Sky στη Μοντάνα. Ο Affleck οδηγούσε κι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Εδώ και λίγα 24ωρα νέες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου αφού η Lopez μετά το σχολείο φέρεται να επισκέφθηκε το σπίτι του Affleck στο Los Angeles.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις καλύτερα την εμφάνιση της αγαπημένης μας Jennifer Lopez.



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο hot φωτογραφίες της Λατίνας σταρ.

Πηγή φωτογραφιών: @jlo