Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ωραιότερο μαγιό του καλοκαιριού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ωραιότερο μαγιό του καλοκαιριού

Η παρουσιάστρια μας έφτιαξε τη διάθεση με το υπέροχο καλοκαιρινό της look.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες παρουσιάστριες. Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΟPEN και την εκπομπή «Ευτυχείτε» όπου μας εντυπωσιάζει συνεχώς με τις ενδυματολογικές της επιλογές εντός του τηλεοπτικού πλατό.

Κατερίνα είσαι η βασίλισσα του στυλ

https://www.instagram.com/p/CPxrK7JBBSq

Η "Katken" θεωρείται από τις κορυφαίες εγχώριες fashion influencers με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα σχεδόν 800.000 ακόλουθους. Περιττό να πω πως κάθε φορά που χάσουμε κάποια εμφάνισή της ή απλά θέλουμε να εμπνευστούμε σε θέματα στυλ, ανατρέχουμε στον προσωπικό της λογαριασμό ο οποίος είναι γεμάτος με εντυπωσιακές εικόνες.

Αν θες να μαθαίνεις πρώτη όλες τις chic εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link.

Mini απόδραση για δύο

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης έχουν αποφασίσει να απολαμβάνουν στο έπακρο τα Σαββατοκύριακά τους. Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν το νησί της Σαντορίνης για να χαλαρώσουν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις. Όπως ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα έβαλε το μαγιό της και πόζαρε στο Instagram, με τα likes να «παίρνουν φωτιά».

H 36χρονη παρουσιάστρια διαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες με αποτέλεσμα να δείχνει υπέροχη μέσα σε κάθε μαγιό. Για την σύντομη απόδραση της η Κατερίνα επέλεξε λευκό cut-out (με κοψίματα) ολόσωμο το οποίο συνδύασε με ένα floral ροζ κιμονό. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έβαλε για τα καλά σε καλοκαιρινό mood.

Πηγή φωτογραφιών: @katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας στην μαγευτική Σαντορίνη.