Έλενα Παπαρίζου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η σπάνια φωτογραφία

Έλενα Παπαρίζου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η σπάνια φωτογραφία

Η τραγουδίστρια δείχνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η νίκη της στην Eurovision έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας ωστόσο η 39χρονη σταρ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μας εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες-εμφανίσεις της.

Μια μικρή απόδραση εκτός Αθηνών απόλαυσε η Έλενα με τον άντρα της ζωής της, θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Απόδραση στη φύση για δύο

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, βρέθηκαν στην Πελοπόνησσο και συγκεκριμένα στη Δημητσάνα όπου εξερεύνησαν τη φυσική ομορφιά του τόπου. Δεν παρέλειψαν να κάνουν στάση στον Λούσιο ποταμό και να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένοι και εμφανώς ευδιάθετοι.

https://www.instagram.com/p/CPx1F9xBS92

«Ξεκινήσαμε και φέτος τα ποτάμια εδώ, στο Λούσιο Ποταμό» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο ευτυχισμένη και ήρεμη δείχνει.

Μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στη φετινή Eurovision η Έλενα έγινε trend. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις όλο το παρασκήνιο.Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.

DPG Network