Ως πότε παλικάρια θα μας νοιάζουν τα κιλά της Παπαρίζου και κάθε Έλενας

Πατούλια Κατερίνα
Ως πότε παλικάρια θα μας νοιάζουν τα κιλά της Παπαρίζου και κάθε Έλενας

Αυτή τη στιγμή το hastag Helena Paparizou τρεντάρει δίκαια στο Twitter.

Το bullying που έχει υποστεί η Έλενα Παπαρίζου την τελευταία εβδομάδα, με έκανε έντονα να σκεφτώ πως αν η τραγουδίστρια έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο λίγο πριν το μακρινό 2005, θα μας πετούσε στα μούτρα και το δοξάρι της λύρας και το χρυσό της φόρεμα και το ίδιο το My Number One.

Δεν έχει ακούσει λίγα η Παπαρίζου, ακόμα και τότε που μας έκοβε την ανάσα ενώ έκανε την Ευρώπη να την προσκυνάει.

Ήταν νικήτρια, είχε φέρει τη Eurovision στην Ελλάδα κι αντί να της βγάλουμε το καπέλο, εμείς ασχολούμασταν με το εσώρουχο μέσα από το φόρεμά της κι αν ήταν ασορτί με το χρυσό της φόρεμα.

elena

Συζητήσεις επί συζητήσεων και τρολάρισμα για το θέμα σε μια εποχή που τον ρόλο που παίζουν τώρα τα social media, τον έπαιζαν οι μεσημεριανές γκόσιπ εκπομπές.

Και πέρασαν 16 χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε.



Η Παπαρίζου παρέμεινε φωνάρα, γυναικάρα και επέστρεψε με το δοξάρι της στη Eurovision, ως guest, τιμητικά, γιατί εκεί στην Ευρώπη εκτιμούν ότι το πλάσμα αυτό άφησε ιστορία στον διαγωνισμό τραγουδιού και του αξίζει και να το ξαναβλέπουμε και να το ξανα ακούμε.

Κι όμως εμείς στο Twitter αποφασίσαμε να βάλουμε την Παπαρίζου στη ζυγαριά.

Όχι για το αν διαθέτει φωνάρα αλλά για το πόσο κορμάρα είναι.

Θυμάμαι την Έλενα να έχει μιλήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και για τον μεταβολισμό της και για τις ορμόνες της και για τα προβλήματα υγείας της που προφανώς έπαιξαν ρόλο και στα κιλά που έχει σήμερα. Έβρισκα λάθος να πρέπει να δικαιολογείται επί μονίμου βάσης γιατί δεν είναι 40 κιλά πια και γιατί μπορεί να πάχυνε ή να αδυνάτισε.

Τα έμαθες τα νέα; Την Παπαρίζου και την κάθε Έλενα δεν την καίει η γνώμη σου για το δικό της bikini body.

Σε μια χρονιά που όλες πιεστήκαμε, που κλειστήκαμε σπίτι, που μαγειρέψαμε και φάγαμε δίχως αύριο, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το αν η Παπαρίζου έχει βάλει κιλά αλλά το πώς κατάφερε ακόμα μία φορά να εκπέμπει τέτοια λάμψη και αυτοπεποίθηση από εκείνη που θα ψοφούσαν να έχουν δίμετρες καλλονές.

Αυτή τη χρονιά που έπρεπε να αλλάξουμε τα πάντα στη ζωή μας, γιατί δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, να αγαπήσουμε το σώμα μας με τα κιλά του, παραπανίσια ή λιγότερα και να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα κιλά της Παπαρίζου.

Και επιτέλους, οι άνθρωποι που εσύ χλευάζεις μπορούν να αδυνατίσουν,

Εσύ μπορείς να γίνεις άνθρωπος;