Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η selfie με μαγιό στο Instagram

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η selfie με μαγιό στο Instagram

Η φωτογραφία της παρουσιάστριας με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Κάθε πρωί τη βλέπεις μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και είναι αλήθεια πως μιλάμε για μία όμορφη και γοητευτική γυναίκα.

Σπάνια θα τη δεις να ανεβάζει υλικό στο Instagram account της, γιατί συνήθως ασχολείται με τα παιδιά της, όταν όμως το κάνει, τότε πραγματικά εντυπωσιάζεσαι.

Όταν η φυσική ομορφιά νικά κάθε φίλτρο στα social media.

Μπορεί να έχεις συνηθίσει τη Σταματίνα να τη βλέπεις μέσα από την εκπομπή της περιποιημένη και φτιαγμένη όμως έχω να σου πω πως η φυσική ομορφιά πολλές φορές είναι πολύ καλύτερη από όλα αυτά που θα χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις ένα ωραίο make up look.

Και προφανώς δεν σου λέω να μη βάφεσαι, αλλά όταν μπορείς να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, όπως η Σταματίνα. Η παρουσιάστρια ανέβασε το απόγευμα της Κυριακής, ένα story από την παραλία και την είδαμε πρώτη φορά με μαγιό για φέτος.

Πριν από μερικά 24ωρα βέβαια είχε ανεβάσει κι ένα throwback από τις περσινές διακοπές της, όμως το story που έκανε το απόγευμα εμάς μας άρεσε πολύ. Ποζάροντας με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, απόλαυσε την Κυριακή της στη θάλασσα, με το caption που συνοδεύει τη φωτογραφία της να γράφει χαρακτηριστικά: «selfie in the sun».


https://www.instagram.com/p/CPsYhP7Dxvn

Η εναλλακτική λεζάντα στο story της

Βλέποντας το story της Σταματίνας, ο εναλλακτικός τίτλος που μας ήρθε ήταν το «κορίτσια στον ήλιο» και όπως θα τη δεις ταιριάζει υπέροχα. Και ίσως να μην ξεχωρίζεις πολλά πράγματα στη φωτογραφία της, όμως από το λίγο που αχνοφαίνεται, θα δεις πως έχει φοβερούς κοιλιακούς.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.