MasterChef 5: Η Μαργαρίτα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τον περσινό τελικό σε σχέση με φέτος

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5: Η Μαργαρίτα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τον περσινό τελικό σε σχέση με φέτος

Μαργαρίτα και Διονύσης διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μας χωρίς από την ανάδειξη του φετινού MasterChef, με τη Μαργαρίτα και τον Διονύση, τον Διονύση και τη Μαργαρίτα να διεκδικούν τη νίκη στο MasterChef 5.

Οι δύο finalists μαζί με τους κριτές έχουν ταξιδέψει ως τη Χαλκιδική και ετοιμάζονται για την Τρίτη δοκιμασία του τελικού.

Η δοκιμασία αντιγραφής του πιάτου του Fredrik Berselius

Καμπάνες, ένας εκλεκτός καλεσμένος και μία μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μαργαρίτα και ο Διονύσιος καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους και να αντιγράψουν πιάτα υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών και αξίας δύο αστεριών Michelin.

frederik mperselious

Αυτά περιλαμβάνει το επεισόδιο του MasterChef 5 που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, με καλεσμένο τον Fredrik Berselius που πέταξε από τη Νέα Υόρκη για να δυσκολέψει όπως φαίνεται τους δύο finalists περισσότερο από κάθε άλλη δοκιμασία στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής.

Ο φετινός vs ο περσινός τελικός του MasterChef:

Όπως σίγουρα θυμάσαι, τα γυρίσματα του περσινού MasterChef 4 είχαν ξεκινήσει όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Όλα αλλάξαν σε λίγα μόνο επεισόδια και το MasterChef όπως το γνωρίζαμε με τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις ομαδικές δοκιμασίες δεν ήταν πια το ίδιο.



Η Μαργαρίτα, στο δείπνο αυτό με τον Διονύση, ήταν εκείνη που εξήγησε το μεγάλο αβαντάζ που είχαν οι παίκτες του φετινού MasterChef και έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για το τι θα δούμε στην τελευταία ημέρα του φετινού τελικού.


https://www.instagram.com/p/CBjFQJLn8u-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στον Διονύση η Μαργαρίτα είπε:

«Θεωρώ πως έχουμε πολλές εκπλήξεις ακόμα και πολλή μαγειρική. Πέρσι, τα παιδιά, σκέψου πως με την κατάσταση δεν βγήκαν ούτε έξω, ούτε ομαδικές, εμείς είμαστε τυχεροί που ταξιδέψαμε σε ένα τόσο όμορφο μέρος και είχαμε καλεσμένους σε όλη τη σεζόν.

Η εμπειρία του τελικού είναι φέτος πολύ διαφορετική από την περσινή. Η εμπειρία του τελικού είναι φέτος πολύ διαφορετική, τα παιδιά πέρσι στον τελικό ήταν μόνα τους δεν είχαν παρέα στον εξώστη, είμαστε πολύ τυχεροί φέτος, το ζήσαμε το παιχνίδι στο 100%, ειδικά τώρα στο τέλος είχαμε πολλούς καλεσμένους».

Μήπως λοιπόν κάπως έτσι, η Μαργαρίτα πρόδωσε τι θα δούμε στον φετινό τελικό;

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής στην gallery.