Ο Ryan Gosling είναι ο μόνος άντρας που μπορεί να φορέσει μια παπουδίστικη ζακέτα

Ο Ryan Gosling είναι ο μόνος άντρας που μπορεί να φορέσει μια παπουδίστικη ζακέτα

Και ενώ τη φοράει, να σηκώνει στον αέρα γνωστό παρουσιαστή εκπομπής σε χορευτική κίνηση α λα Dirty Dancing και να κάνει χιλιάδες γυναίκες να αναστενάζουν.

Σας έχουμε πει πολλές φορές για την αδυναμία μας στον ηθοποιό/τραγουδοποιό Ryan Gosling, τόσο για το ταλέντο του και στους δύο αυτούς τομείς όσο και για την ακαταμάχητη γοητεία του που μοιάζει να έρχεται από άλλη εποχή.

Ο Gosling πρωταγωνιστεί αυτό το καιρό, μεταξύ άλλων, στην ανατρεπτική κομεντί «Crazy Stupid Love» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου. Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, ο ηθοποιός μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Emma Stone, εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Today Show» την οποία παρουσιάζει ο Al Roker.

Στην αρχή τα πράγματα ξεκίνησαν κατά το σύνηθες, με τον Roker και τις συμπαρουσιάστριές του να κάνουν τυπικές ερωτήσεις στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι σχετικά με την ταινία, και τον Ryan Gosling να αστειεύετε με τον δικό του τρόπο. Ο οποίος Gosling, εμφανίστηκε φορώντας μια ρετρό ζακέτα με κοντό μανίκι, η οποία μπορεί πάνω σε οποιονδήποτε άλλο άντρα να έδειχνε αστεία, αλλά πάνω στον συγκεκριμένο άντρα έβγαζε εκτός συναγωνισμού και το καλύτερο tuxedo. Αντικειμενικά, πάντα.

Κάποια στιγμή, αναφέρθηκε στη κουβέντα η σκηνή της ταινίας όπου ο χαρακτήρας του Gosling σηκώνει στα χέρια την Stone, σε μια χορευτική φιγούρα-καρμπόν της κλασικής σκηνής του Dirty Dancing. Και τότε ο Roker αποφάσισε πως θέλει να προσπαθήσει να το κάνει κι αυτός, όχι όμως παίρνοντας τον ρόλο του Gosling, αλλά της Stone. Και φυσικά ο Gosling δέχτηκε, γιατί μπορεί. Και τα έβγαλε εις πέρας εκπληκτικά. Και, για άλλη μια φορά, χιλιάδες γυναίκες σκέφτηκαν «πόσο πιο υπέροχος μπορεί να γίνει αυτός ο τύπος, τελικα;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy