MasterChef 5: Λύσσαξε το Twitter με τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef 5: Λύσσαξε το Twitter με τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας (photos)

Όλα όσα είδαμε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και το έπαθλο των 50.000 ευρώ βρίσκονται οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης οι οποίοι μονομαχήσαν απόψε στην προτελευταία δοκιμασία του φετινού τελικού. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου όπου θα μάθουμε ποιος θα είναι ο 5ος Έλληνας MasterChef και νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού.

Όσα έγιναν μέχρι σήμερα στις δοκιμασίες

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα απόλαυσαν ένα απαιτητικό μαγειρικό ταξίδι στην Χαλκιδική και δοκιμάστηκαν στη δυσκολότερη αντιγραφή πιάτου μέχρι και σήμερα. Ο διεθνούς φήμης chef Fredrik Berselius ήρθε στην Αθήνα και τους βαθμολόγησε για την προσπάθειά τους να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του. Μετά από τις τρεις απαιτητικές μονομαχίες, η Μαργαρίτα έχει καταφέρει να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να προηγείται με σκορ 8-7. Το μόνο που απομένει είναι να μαγειρέψει για ακόμη μια φορά καλά αν θέλει να πάρει επάξια τον τίτλο και το έπαθλο. Από την άλλη ο Διονύσιος έχει δείξει πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει στη νίκη.

Η επιστροφή των παικτών στον εξώστη

Δάκρυα, συγκίνηση και πολλά χαμόγελα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο αφού οι παίκτες επέστρεψαν στον εξώστη για να στηρίξουν τους δύο φιναλίστ.



Την ίδια ώρα οι γονείς του Διονύση αλλά και η μαμά με τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας, Χρήστο Καλομοίρη εισέβαλαν στο πλατό και είδαν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από αρκετούς μήνες.



Μαργαρίτα MasterChef 5: Αυτός είναι ο σεφ αρραβωνιαστικός της τον οποίο θέλει να παντρευτεί!

https://www.instagram.com/p/CP3oUrAq8Vo

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για το #MasterChef5.

Η αποψινή δοκιμασία

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 5 καλέστηκαν να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού, αντάξιο του τελικού. Για την ακρίβεια τους ζητήθηκε να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από 4 διαφορετικά πιάτα.

Ο κόσμος του Twitter πήρε ξανά θέση και όπως φαίνεται έχουμε ήδη τον νικητή... τον αρραβωνιαστικό της Μαργαρίτας μάλλον, τον Χρηστάρα όπως τον αποκάλεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Στη gallery που ακολουθεί θα πάρεις μια γεύση από τα tweets και τη γνώμη του κόσμου.

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr