Είσαι το ταίρι μου: 5 πράγματα που δεν ήξερες με αφορμή το post της Δανάης Μπάρκα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι το ταίρι μου: 5 πράγματα που δεν ήξερες με αφορμή το post της Δανάης Μπάρκα

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έκανε ίσως το πιο επικό post της χρονιάς.

Το Είσαι το Ταίρι μου ήταν, είναι και θα είναι μία από τις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μαζί με το Παρά Πέντε και τις Σαββατογεννημένες, το κατατάσουμε στις top σιερές της τηλεόρασης που δεν χορταίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά και ξανά.

Η Δανάη Μπάρκα εχθές το μεσημέρι ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία, η οποία έγινε viral. Και όταν τη δεις θα καταλάβεις γιατί. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου αναδημιούργησε μια εικόνα της σειράς Είσαι το Ταίρι μου σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, και η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Θυμάσαι όταν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου αντάλλαξαν το πιο hot φιλί μετά από χρόνια;

Το recreation post της Δανάης

Όπως λογικά θα έχεις δει ήδη στο feed σου στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα αναδημιούργησε μία από τις πιο top στιγμές της σειράς και τα likes έπεσαν βροχή. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη πόζαρε μαζί με τον Αλέκο Συσσοβίτη, και έφτιαξε σε κολάζ την ίδια photo στην οποία η μητέρας της, Βίκυ Σταυροπούλου πόζαρε με τον συμπρωταγωνιστή της για τις ανάγκες της σειράς.

Εν τω μεταξύ μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο πολύ, που είναι σαν να βλέπεις την ίδια σκηνή απλά μετά από είκοσι χρόνια.

5 πράγματα που δεν γνώριζες για το Είσαι το Ταίρι μου

Με αφορμή λοιπόν αυτό το post της Δανάης που μας γύρισε 20 χρόνια πίσω, βρήκαμε πέντα πράγματα που δεν γνώριζες για την αγαπημένη σου σειρά και ίσως εκπλαγείς μόλις τα διαβάσεις.

Αν πατήσεις εδώ θα δεις και πώς είναι ο Λάζαρος μετά από είκοσι χρόνια.

Back to the future

Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και η Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) είναι δύο Ελληνίδες της διασποράς οι οποίες γνωρίζονται στη Μελβούρνη. Η Στέλλα είναι μια κοντή και με περιττά κιλά γυναίκα στην οποία οι άντρες δεν δίνουν σημασία, ενώ αντίθετα η Βίκυ είναι ψηλή, αδύνατη και όμορφη, τραβώντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Και οι δύο ερωτεύονται τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), γόνο πλούσιας ελληνικής οικογένειας επιχειρηματιών, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους. Η Στέλλα τον παρακολουθεί από μακριά, χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ, ενώ η Βίκυ τον γνωρίζει σε ένα μπαρ και γίνονται ζευγάρι. Παράλληλα, η Στέλλα φλερτάρει διαδικτυακά με τον Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), έναν νέο άντρα από την Αθήνα.



Η συνέχεια γνωστή και το τέλος της μοναδικό. Ποια είναι όμως τα 5 πράγματα που δεν ήξερες;

Ο τίτλος της σειράς

Ο τίτλος της ελληνικής σειράς Είσαι το Ταίρι μου προέρχεται από στίχο του τραγουδιού « Το Αμαξάκι», που έχουν ερμηνεύσει ο Γιάννης Βογιατζής και η Τζένη Βάνου.


https://www.instagram.com/p/B68p4rnA_wn

Η Κατερίνα Λέχου δεν θα ήταν η Βίκυ

Για τον ρόλο της Βίκυς, πριν οι συντελεστές της σειράς καταλήξουν στην Κατερίνα Λέχου, είχαν σκεφτεί τη Βίκυ Κουλιανού, μιας και ήθελαν να έχει και εμπειρία μοντέλου.

Διάβασε τα υπόλοιπα στη gallery παρακάτω.