MasterChef 5: Ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας την αποθέωσε με μια ατάκα (video)

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef 5: Ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας την αποθέωσε με μια ατάκα (video)

Ο Χρήστος έκλεψε τις εντυπώσεις στον τελικό του MasterChef.

Ήρθε η ώρα του τελικού για το MasterChef 5 και μετά το τέλος του σημερινού επεισοδίου θα ξέρουμε αν η Μαργαρίτα θα στεφθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef ή αν ο Διονύσης Σαρακίνης θα συνεχίσει την παράδοση στον τίτλο που κατέχουν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα μόνο άντρες: από τον πρώτο MasterChef Άκη Πατρετζίκη μέχρι και τον Λάμπρο Βακιάρο, Τιμολέοντα Διαμαντή, Μανώλη Σαρρή και Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο Jason Atherton στον τελικό

Ο Jason Atherton είναι ο τελευταίος guest κριτής του φετινού MasterChef και θα καθορίσει το αποτέλεσμα της νίκης με το δικό του πιάτο.
Η επιλογή του Βρετανού σεφ δεν είναι τυχαία, μιας και αποτελεί ένα από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο ενώ διαθέτει 15 εστιατόρια σε Βρετανία, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι και Σανγκάη.

https://www.instagram.com/p/CP4AJISqyKB


Ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας στον εξώστη:

Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι ένα από τα πρόσωπα του MasterChef 5 που δεν είχαμε δει μέχρι χθες αλλά τον είχαμε ακούσει πολλές φορές.
Ο Χρήστος είναι τα τελευταία χρόνια ζευγάρι με τη Μαργαρίτα και είναι και ο ίδιος pastry chef. Ο νεαρός αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας είχε γίνει θέμα συζήτησης όταν η Νικολαΐδη κέρδισε το silver award και τα 10.000 ευρώ και εξήγησε πως με τα χρήματα αυτά θα μπορέσει επιτέλους να παντρευτεί τον αγαπημένο της.


Ο Χρήστος που εργάζεται ως σεφ σε εστιατόριο και ξενοδοχείο της Μυκόνου, έχει μια ακόμα αγάπη, το μπουζούκι. Πάντως, η εμφάνισή του στον τελικό του MasterChef 5 έκανε τη Μαργαρίτα να λυγίσει και το χαμόγελό της δεν κρυβόταν στην αγκαλιά που έκαναν τα δύο ερωτευμένα παιδιά.

Μαργαρίτα MasterChef 5: Αυτός είναι ο σεφ αρραβωνιαστικός της τον οποίο θέλει να παντρευτεί!

Η ατάκα του Χρήστου:


O Χρήστος από τον εξώστη έκανε έξαλλη τη Μαργαρίτα με μια ατάκα του κι ενώ εκείνη μαγείρευε. Ο Καλομοίρης της τόνισε πως από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη, με τη Μαργαρίτα να ξεσπά!

«Ο Χρήστος μετά από τόσα χρόνια κατάλαβε πως είμαι πιο όμορφη; Έπρεπε να έρθει εδώ για να το δει»!

Τι ξέρουμε για τη σχέση του ζευγαριού και πού βρίσκεται ο Χρήστος αυτή τη στιγμή; Δες την gallery