Η ατάκα της Μαργαρίτας από το MasterChef για τον αρραβωνιαστικό της (video)

Η ατάκα της Μαργαρίτας από το MasterChef για τον αρραβωνιαστικό της (video)

Η Μαργαρίτα μίλησε για τον Χρήστο της ξανά.

Ξεκίνησαν επιτέλους οι δοκιμασίες για τον τελικό του φετινού MasterChef! Η Μαργαρίτα αντιμετώπισε τον Διονύση στην πρώτη μαγειρική δοκιμασία με ένα γλυκό δημιουργικότητας με βασικό υλικό το αμύγδαλο.

Στο πλευρό της η Μαργαρίτα είχε τη Μαρίνα και τον Παύλο, ενώ τον Τζιοβάνι έκλεψε ο Διονύσης ο οποίος πήρε στην ομάδα του και τον Αλέξανδρο. Τελικά, νικήτρια στην πρώτη δοκιμασία του τελικού ήταν η Μαργαρίτα, με τους βοηθούς της να κερδίζουν από 5000 ευρώ ο καθένας για τη βοήθεια που παρείχαν στην μία εκ των δύο φιναλίστ του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής.


Η Μαργαρίτα και το ψεύτικο αβοκάντο.

Η Μαργαρίτα είχε μια ιδέα για γλυκό που τη δούλευε πολύ καιρό στο μυαλό της και που ήταν έτοιμη να την υλοποιήσει στον μεγάλο τελικό.

https://www.instagram.com/p/CPl42krK6hU

Όπως σίγουρα θυμάσαι ο αρραβωνιαστικός της Νικολαΐδη είναι pastry chef και όπως φαίνεται έχει μυήσει τη Μαργαρίτα και στην κουλτούρα παρασκευής γλυκών.

omada margaritas

Από εκεί ορμώμενη η Μαργαρίτα έφτιαξε ένα εικονικό αβοκάντο το οποίο ήταν άρτιο τεχνικά και το λάτρεψαν και οι τρεις κριτές.
Από την άλλη, το γλυκό του Διονύση, αυτός ο new age μπακλαβάς ήταν εξίσου γευστικός, απλά το παγωτό του δεν μπόρεσε ποτέ να παγώσει και σερβιρίστηκε ως κρύα κρέμα.

avocado

Η Μαργαρίτα και η αναφορά στον αρραβωνιαστικό της:

Μιλώντας για το γλυκό που ετοίμασε σε λιγότερη από μία ώρα, η Μαργαρίτα αναφέρθηκε on camera και στον αρραβωνιαστικό της Χρήστο Καλομοίρη. Εκεί η Μαργαρίτα εξήγησε πως ο pastry chef καλός της, χρειάζεται μέρες στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα τέτοιο γλυκό, ενώ η ίδια τα κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά. Μιλώντας στην κάμερα, η Μαργαρίτα είπε χαρακτηριστικά:

«Τα βλέπεις Χρήστο μου, που μου λες πως χρειάζονται ημέρες για να βγουν τέτοια γλυκά. Με την ομάδα το έβγαλα σε λίγη ώρα το αβοκάντο. Δεν πειράζει θα τα μάθεις κι εσύ, του χρόνου»!

Είναι πιθανό λοιπόν, ο Χρήστος να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef την επόμενη σεζόν κι εκεί τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα.


Η Μαργαρίτα, είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της και στη νίκη του silver award και των 10.000 ευρώ.

Τότε είχε ζητήσει από τον Χρήστο να παντρευτούν άμεσα, μιας και βρήκαν επιτέλους τα χρήματα για τον γάμο!

christos kalomoiris 1

Πού βρίσκεται ο Χρήστος αυτή τη στιγμή;

O αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας έχει ξεκινήσει να εργάζεται στη Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι. Από εκεί ανεβάζει stories και posts όπως δείχνει το προφίλ του στο Instagram. Δεν ξέρουμε αν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια του τελικού στο πλευρό της Μαργαρίτας.

Δες τα stories του παρακάτω.