Όλγα Φαρμάκη: Αποκάλυψε τι τρώει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλγα Φαρμάκη: Αποκάλυψε τι τρώει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (photos)

Η νέα μανούλα φαίνεται πως ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής πριν την παραλία.

Η Όλγα Φαρμάκη είναι φέτος new mum in town αφού στις 27 Ιανουαρίου 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Σταύρο Μαντόπουλο. Η 5 μηνών κορούλα της, Μαρέττα, είναι η μεγάλη αδυναμία της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το όμορφο μοντέλο-σχεδιάστρια μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η ζωή με το μωρό

H γλυκιά μαμά δεν έχει πάψει λεπτό να ασχολείται με το brand ρούχων που διατηρεί με την αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη. Πρόσφατα αποκάλυψαν ότι βρίσκονται σε φάση μετακόμισης και εμείς αναμένουμε να δούμε πώς θα είναι το νέο showroom των "Kisterss". Παράλληλα είναι 24/7 διαθέσιμη για τις ανάγκες της μικρής της κόρης, που είναι τώρα η no1 προτεραιότητά της.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Ένιωσα μεγάλη ευτυχία. Διανύω τον πέμπτο μήνα αλλά νιώθω ότι το σώμα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχω πάρει τέσσερα κιλά και πάω προς πέντε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Όλγα.

Η πρώην εστεμμένη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της εγχώριας showbiz και ειλικρινά δεν διακρίνουμε κάποια αλλαγή μετά την γέννηση της κόρης της. Ωστόσο όπως φαίνεται εκείνη έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής-γράμμωσης για να εξαφανίσει τυχόν ατέλειες πριν τις πρώτες βουτιές στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/CP2ai2XtQeA

Η Όλγα επέλεξε ένα πρωτεϊνικό πρωινό που αποτελείται από αυγά, αγγούρι και λιναρόσπορο.

Στο παρακάτω βίντεο θα θυμηθείς όλα όσα είχε αποκαλύψει η Όλγα στο Queen.gr και τη Δέσποινα Καμπούρη.

https://www.instagram.com/p/CIGvF2XjgQl

Πηγή φωτογραφιών: @olgafarmaki

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του όμορφου μοντέλου.