Η Μαργαρίτα κέρδισε το MasterChef και ετοιμάζεται για γάμο

Η Μαργαρίτα κέρδισε το MasterChef και ετοιμάζεται για γάμο

Η γλυκια νικήτρια του #MasterChef5 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε νικήτρια του φετινού MasterChef και όλοι φάνηκαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μία παίκτρια ριάλιτι που δεν ασχολήθηκε με ίντριγκες και τσακωμούς παρά μόνο με τη μαγειρική και παρέμεινε αφοσιωμένη στον στόχο της.

Tην Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, προβλήθηκε το τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού μέσα από τη συχνότητα του STAR, όπου Μαργαρίτα και Διονύσης αναμετρήθηκαν για μία ακόμη φορά, θέλοντας να κερδίσουν το έπαθλο και τον τίτλο του 5ου Έλληνα Masterchef.

Κάνε κλικ εδώ για να θυμηθείς όλη την πορεία της Μαργαρίτας στον διαγωνισμό.

Πώς αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Το γλυκό κόριτσι του φετινού MasterChef ήταν η παίκτρια που το κοινό λάτρεψε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τα πιάτα της ξεχώριζαν πάντα για το στήσιμό τους, τη γεύση αλλά και την πρωτοτυπία τους. Η Μαργαρίτα μετά από πολλές δοκιμασίες όπου κατάφερε να ξεχωρίσει έφτασε στον μεγάλο τελικό. Η γλυκιά chef με καταγωγή από την Λέσβο έλαβε 8 στα δέκα ενώ ο αντίπαλός της, Διονύσης, 7 στα δέκα. Η Μαργαρίτα όσο βρισκόταν στο διαγωνισμό κέρδισε το ποσό των 10.000 ευρώ και το silver award ενώ φώναζε πως επιτέλους έχει τα χρήματα που θέλει για να παντρευτεί, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Καλομοίρη.

Ο άντρας της ζωής της



https://www.instagram.com/p/CNVwAmqB47W

Η 27χρονη νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού είναι αρραβωνιασμένη με τον σύντροφό της ο οποίος εργάζεται ως Pastry Chef. «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram ο Χρήστος, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία τους. Ο «Χρηστάρας» όπως τον αποκαλούν οι κριτές, εμφανίστηκε στον τελικό για να στηρίξει την Μαργαρίτα και το Twitter έσπευσε να σχολιάσει πόσο όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι είναι.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μετά την πολυπόθητη νίκη της Μαργαρίτας, ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος Καλομοίρης, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Φωλιά των Κούκου». Πιο χαρούμενος και περήφανος από ποτέ για το κορίτσι του, ανέφερε πως από αύριο θα της φέρεται στο σπίτι σαν βασίλισσα. Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για έναν ενδεχόμενο γάμο, είπε πως αν δεν της κάνει άμεσα πρόταση το κοινό θα τον «κρεμάσει».

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του όμορφου ζεύγους.