80.000 θαυμαστές αποθέωσαν τoυς Βon Jovi

80.000 θαυμαστές αποθέωσαν τoυς Βon Jovi

Η αποθέωση της μουσικής. Ένα φαντασμαγορικό σόου παρουσίασαν το βράδυ της Τρίτης οι John Bon Jovi και το QUEEN.GR ήταν εκεί.

Ότι και να πει κανείς για το χθεσινό υπερθέαμα θα είναι λίγο. Βρέθηκα στο ΟΑΚΑ τρείς ώρες πρίν και το κλίμα ήταν εορταστικό. Το μεγαλύτερο και εμπορικότερο συγκρότημα του πλανήτη είχε κάνει την πρόβα του στον ήχο από το μεσημέρι και στις 21.15 όταν βγήκαν στην σκηνή αποθεώθηκαν από 80.000 κόσμο.

Μια συναυλία υπερθέαμα στο πλαίσιο του "Open Air 2011 Tour" έδωσαν λοιπόν οι Bon Jovi. Το θρυλικό συγκρότημα από το New Jersey έβαλε "φωτιά" με τη φοβερή δυναμική τους στη σκηνή. Το κοινό τους αποθέωσε για περισσότερο από 3 ώρες που τραγουδούσαν με πολλά κέφια.

Ο Jon Bon Jovi, ο Richie Sambora, ο David Bryan και ο Tico Torres τραγούδησαν μερικά από τα μεγαλύτερα hits τους. Μόλις ξεκίνησαν να ερμηνεύουν το "It's My Life", και το "Have A Nice Day" οι φανατικοί θαυμαστές τους άρχισαν να τραγουδούν στο ρυθμό τους. Ακολούθησαν και άλλα κομμάτια όπως: "You Give Love A Bad Name", "Wanted Dead Or Alive", "I'll Be There For You", "Blaze Of Glory", "Always", αλλά και τα νέα τους τραγούδια

Το "παρόν" στη συναυλία έδωσαν και πολλοί celebrities που είναι φανατικοί θαυμαστές του συγκροτήματος. Ανάμεσά τους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η Δέσποινα Βανδή, ο Δημήτρης Γιαννέτος , η Δούκισσα Νομικού, η Δήμητρα Αιγινίτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Ηλίας Πανταζόπουλος, ο Νίνο, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιάννης Αίβάζης και πολλοί άλλοι. Το Queen.gr ήταν σε αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός και αυτό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσους ήταν μέσα στο στάδιο ήταν η επικοινωνία του John με το κοινό του που παραληρούσε.