Gossip Girl: Η σειρά επιστρέφει με πολλά ερωτικά τρίγωνα και καλά κρυμμένα μυστικά

Gossip Girl: Η σειρά επιστρέφει με πολλά ερωτικά τρίγωνα και καλά κρυμμένα μυστικά

Η «παρέα» των εφηβικών σου χρόνων επανήλθε… άκρως ανανεωμένη κι επικίνδυνη!

Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι γεμάτο «Gossip Girl»! Η σειρά των εφηβικών σου χρόνων επέστρεψε και είναι άκρως ανανεωμένη, με πολλά ερωτικά τρίγωνα και καλά κρυμμένα μυστικά. Και, βέβαια, με πολλή μόδα! Είσαι έτοιμη να την απολαύσεις; Πάρε ποπ κορν και πατατάκια και… μάθε τι θα συμβεί!

Εκτός από το Gossip Girl, δες εδώ άλλες εννέα στυλάτες σειρές!

Τα νέα επεισόδια

Το νέο Gossip Girl περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο καστ ηθοποιών με τους Thomas Doherty, Whitney Peak, Eli Brown, Jordan Alexander, Savannah Lee Smith, Evan Mock και Zión Moren. Η μόνη σταθερή αξία παραμένει το Gossip Girl και αφηγήτρια, Kristen Bell.

Η σειρά, λοιπόν, επιστρέφει στο Upper East Side και εστιάζει σε μια νέα τάξη μαθητών ιδιωτικού σχολείου της Νέας Υόρκης, οι οποίοι μπαίνουν… στο στόχαστρο του Gossip Girl μετά από εννέα χρόνια! Μην ξεχνάς ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παίχτηκε το 2012.

Σε αυτήν τη σεζόν το Gossip Girl θα διερευνήσει πώς τα social media- και το τοπίο της ίδιας της Νέας Υόρκης- έχουν αλλάξει μέσα σε σχεδόν μία δεκαετία.



Η υπόθεση

Στο ανανεωμένο Gossip Girl πρωταγωνίστρια θα είναι η Julien Calloway. Όταν, λοιπόν, η Julien βλέπει στα σκαλιά του Met ένα νέο κορίτσι, τη Zoya Zott, αποφασίζει να της δώσει μια ευκαιρία. Σύντομα, ωστόσο, η Zoya βρίσκεται… σε επικίνδυνο βαθμό κοντά στο αγόρι της Julien, τον Obie. «Είναι μια ξένη που έβαλες στην παρέα», λέει η Audrey στην Julien…

https://www.instagram.com/p/CJgbETEgXU8

Ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται, όμως, ανάμεσα στην Audrey, τον Max και τον Aki. Και κάπου εκεί… να σου το Gossip Girl! Αυτήν τη φορά, βέβαια, εμφανίζεται ως ένας ανώνυμος λογαριασμός στο Instagram που κατασκοπεύει τους πλούσιους μαθητές. Τι θα συμβεί; Θα τα βγάλει όλα στη φόρα το Gossip Girl ή θα… «βασανίσει» τους πρωταγωνιστές; Μη χάσεις κανένα από τα 10 επεισόδια που έρχονται!

Η υπόθεση του πρώτου Gossip Girl

Ήταν το 2007 όταν το Gossip Girl έκανε την πρεμιέρα του στις τηλεοπτικές οθόνες παρουσιάζοντας τον κόσμο των πλούσιων εφήβων της υψηλής κοινωνίας του Upper East Side, της πιο πλούσιας γειτονιάς του Manhattan.

Το Gossip Girl, η φωνή της Kristen Bell, ήταν η blogger με… την άγνωστη ταυτότητα που ακολουθούσε και κατέγραφε την κάθε κίνηση των εφήβων. Η ιστορία τότε ξεκίνησε με την επιστροφή της Serena (aka Blake Lively), της πιο διάσημης έφηβης του Upper East Side, ύστερα από μια… περίεργη απουσία της. Ούτε η κολλητή της, η Blair, δεν ήξερε πού ήταν τόσο καιρό η Serena.



Με την επιστροφή της, λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι είχε σχέση με τον πρώην της Blair, τον Nate Archibald (aka Chace Crawford). Την ίδια ώρα ο Chuck Bass, γόνος πλούσιας οικογένειας, έκανε μια καταστροφική ζωή παρασύροντας μαζί του και τον Nate.

Ο Dan Humphrey με την αδελφή του Jenny, που ανήκαν στη μεσαία τάξη, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μπουν στην «κλίκα» των πλουσίων. Κάποια στιγμή, ο Dan συναντήθηκε με τη Serena με εκείνον να πιστεύει ότι βρήκε το κορίτσι των ονείρων του. Στην πορεία, ωστόσο, κατάλαβε ότι… ο δικός του κόσμος με των πλουσίων απείχε έτη φωτός. Και κάπου εκεί… βρίσκεται το Gossip Girl να καταγράφει λεπτομερώς όλα όσα συνέβαιναν στον σκοτεινό κόσμο των πλουσίων της Νέας Υόρκης.

Ψήθηκες;

ΧΟΧΟ