Επέτειος γάμου για τη Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)

Επέτειος γάμου για τη Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)

Τέσσερα χρόνια γάμου συμπληρώνει το ζευγάρι.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά και μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Σήμερα η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επέτειο γάμου με τον σύζυγό της και φρόντισε να του δείξει την αγάπη της δημόσια.

Η τρυφερή ανάρτηση

Τέσσερα χρόνια γάμου συμπληρώνει σήμερα η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η 34χρονη παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του άντρα της και ευχήθηκε για την τέταρτη επέτειο γάμου τους με πολύ τρυφερά λόγια.

«Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Χρόνια μας πολλά μωρό μου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

https://www.instagram.com/p/CP8MWeAjIDD

Ο έρωτας και ο γάμος

«Τον είδα στο αεροδρόμιο. Τον είχα δει αρκετές φορές, αλλά κανείς δεν μας είχε συστήσει. Αλλά κάτι μου έκανε. Το είχε στήσει με τη φίλη μου να ταξιδέψουμε την ίδια ώρα για τη Μύκονο. Τον είδα και μου άρεσε που ήταν χαμογελαστός, αισιόδοξος… Που είχε πάρα πολύ χιούμορ, που δεν τον ένοιαζε τίποτα από όλα αυτά που κάνω εγώ καθόλου. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα είχα πει στη φίλη μου “ωραίο παιδί, αλλά αποκλείεται”. Πολύ τέλειο για να είναι αληθινό. Δεν ήμουν και στη φάση αυτή. Αλλά είχε πείσμα, επιμονή και ήταν και πολύ ευρηματικός. Είναι λίγο πονηρός και αυτό που θέλει το κατακτά με στρατηγική», είχε πει η Δούκισσα Νομικού για τον σύζυγό της σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη.



Στις 10 Ιουνίου 2017 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι στη Μύκονο. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης άνοιξαν το γαμήλιο πάρτι χορεύοντας το «La vie en rose», ενώ το επόμενο πρωί το ζευγάρι οργάνωσε after wedding party σε παραλία του νησιού.

Δες τη Δούκισσα στις πρώτες photos με μπικίνι για φέτος. Έχει υπέροχο σώμα!

Η Δούκισσα Νομικού έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018 φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Σάββα. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ήρθε στη ζωή της η κόρη της, η οποία θα πάρει το όνομα Αναστασία.