Keira Knightley: 4 πράγματα που έκανε στην καραντίνα για να μην πάθει κατάθλιψη

Keira Knightley: 4 πράγματα που έκανε στην καραντίνα για να μην πάθει κατάθλιψη

Η ηθοποιός αποκάλυψε τι την έκανε χαρούμενη εν μέσω lockdown.

H Keira Knightley έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας μέσα από τον ρόλο της στους "Πειρατές της Καραϊβικής". Σήμερα έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και είναι καλύτερα από ποτέ. Tο πολύμηνο lockdown και ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν ήταν σίγουρα η καλύτερη περίοδος για την ηθοποιό αφού βρήκε διάφορους τρόπους για να μην πέσει σε κατάθλιψη. Η 36χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου του Harper’s Bazaar UK και δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς βίωσε την πανδημία και τον κατ' οίκον εγκλεισμό.

Η παρηγοριά της τις ημέρες της καραντίνας

Ως γνωστόν τα όμορφα ρούχα μας ανεβάζουν σημαντικά τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Η Keira ανέφερε στη συνέντευξή της για το Harper’s Bazaar UK πώς όταν ήταν πεσμένη ψυχολογικά, φορούσε ρούχα του οίκου Chanel για να νιώσει καλύτερα.

«Έχουμε ένα τραμπολίνο στον κήπο μας και αποφασίσαμε ότι επιτρέπεται να φοράμε μόνο φορέματα όταν το χρησιμοποιούμε», είπε χαρακτηριστικά η 36χρονη ηθοποιός της μεγάλης οθόνης.

https://www.instagram.com/p/CMPMWQfHdaG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έβαζα κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα και οτιδήποτε Chanel είχα στην ντουλάπα και η κόρη μου Edie έπλεκε Chanel κορδέλες στα μαλλιά της και φτερά νεράιδας». Η διάσημη ηθοποιός και οι δυο κόρες της, Edie και Delilah, φορούσαν τα ρούχα της για να παίξουν, ενώ ο σύζυγός της, James Righton, επιτρεπόταν να φορέσει μόνο τα Gucci κοστούμια του.

https://www.instagram.com/p/CPtQNUwLx9t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σκέφτηκα, ‘Ποιος ο λόγος να έχω όλα αυτά τα όμορφα ρούχα να κάθονται στην ντουλάπα μου, όταν έξω ο κόσμος είναι τόσο τρομακτικός έξω;’. Θεώρησα πολύ σημαντικό να είμαι χαρούμενη με τα παιδιά!», δήλωσε η Keira.

Η ιδιαίτερη σχέση της με τον οίκο Chanel

Η Keira Knightley ήταν η μούσα του εκλιπόντα καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld. Έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε αρκετές καμπάνιες του οίκου για τα αρώματα και τα αξεσουάρ. Δεν είναι λίγες επίσης οι φορές που επέλεξε δημιουργίες του οίκου για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Πηγή φωτογραφιών: @keiraknightleyofficiall



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού.