MasterChef: Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε τη νίκη της Μαργαρίτας και δεν το κατάλαβε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef: Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε τη νίκη της Μαργαρίτας και δεν το κατάλαβε κανείς

H Μαργαρίτα έκανε περήφανο το τηλεοπτικό κοινό

Το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουνίου ήταν από τα πιο σημαντικά για το MasterChef 5 αλλά και τους fans του. Ήταν η μέρα που πραγματοποιούνταν η πέμπτη δοκιμασία του τελικού ανάμεσα σε Μαργαρίτα-Διονύση, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν τα πιάτα του γνωστού chef Jason Atherton.


https://www.instagram.com/p/CP6LhPjKokG

Η αγωνία είχε φτάσει πια στο κατακόρυφο και όλοι περιμέναμε με κομμένη την ανάσα να ακούσουμε την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας, αλλά και ποιος θα ήταν ο νικητής τίτλου και επάθλου. Θα κέρδιζε ο Διονύσης ή θα είχαμε την πρώτη Ελληνίδα MasterChef; Ο πρώτος Έλληνας MasterChef πάντως αντέδρασε στο αποτέλεσμα και δεν το είδε κανείς.

Η Μαργαρίτα:

Το γλυκό Μαργαριτάρι του MasterChef ήταν η παίκτρια εκείνη που το κοινό λάτρεψε από την πρώτη μέρα. Τα πιάτα της ξεχώριζαν από την πρώτη οντισιόν για το στήσιμό τους και την ξεχωριστή ομορφιά τους.

margarita

Η Μαργαρίτα κατάφερε να μας πορώσει, όταν κέρδισε τα 10.000 ευρώ και το sliver award και φώναζε πως επιτέλους έχει τα χρήματα που θέλει για να παντρευτεί!

Δες εδώ όλα όσα συνέβησαν την Τετάρτη

Η Μαργαρίτα έκανε τον εξώστη, το κοινό και το Twitter να κλαίει όταν αποχώρησε και μια ημέρα αργότερα, έφτασε μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης να απαιτεί την επιστροφή της.

Και επέστρεψε και κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία και έφτασε με πείσμα και ταλέντο μέχρι και τον τελικό! Στο live του τελικού του MasterChef 5 ακούσαμε κυρίως βαθμολογίες! Λίγο πριν την ανακοίνωση της τέταρτης βαθμολογίας, η Μαργαρίτα είχε συγκεντρώσει 30 βαθμούς και ο Διονύσης 29!

Το σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη

Και πώς είναι δυνατόν ολόκληρος Άκης Πετρετζίκης που απαιτεί την επιστροφή της να μην σχολιάζει το αποτέλεσμα; Κι εδώ θα ξαφνιαστείς, γιατί ο πρώτος Έλληνας MasterChef σχολίασε απλά δεν το παρατήρησε κανείς.



Ήταν απλός, λιτός και απέριττος. Λίγο μετά και την ανακοίνωση της βαθμολογίας του Jason Atherton η οποία και έκρινε τον νικητή, ο Άκης Πετρετζίκης ανανέωσε το status του στο Twitter βάζοντας απλά ένα emoticon που χαμογελά και ταγκάροντας το account του MasterChef. Και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Twitter fans, οι οποίοι το σχολίασαν όπως έπρεπε.

Δες στη gallery παρακάτω το tweet του Άκη για τη Μαργαρίτα και τα σχόλια που έκαναν.