Η Irina Shayk είχε μπει στη ζωή του Kanye West πολύ πριν την Kim (photos)

Η Irina Shayk είχε μπει στη ζωή του Kanye West πολύ πριν την Kim (photos)

Όλο και περισσότερα πράγματα αρχίζουν να μαθαίνονται για το νέο hot, διάσημο ζευγάρι.

Εδώ και λίγο καιρό λέγονται πολλά για τον Kanye West και την Irina Shayk. Σύμφωνα με το TMZ, οι δυο τους είναι ζευγάρι και, μάλιστα, έκαναν και ένα ταξίδι στο Παρίσι για να γιορτάσουν τα 44ά γενέθλια του Kanye, που ήταν στις 8 Ιουνίου.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πάντως, κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Irina και ο Kanye δεν γνωρίστηκαν τώρα. Σύμφωνα με την PageSix, οι δυο τους είχαν και στο παρελθόν μια… σύντομη ιστορία.

Υπάρχουν αποδείξεις για το ταξίδι στο Παρίσι! Δες εδώ τις επίμαχες φωτογραφίες Kanye-Irina!

Η γνωριμία των δύο stars

Όπως γράφει η PageSix, η Irina Shayk και ο Kanye West είχαν ερωτική σχέση πριν ακόμα ο ράπερ γνωρίσει την Kim Kardashian. Χαρακτηριστικά, πηγή αναφέρει: «Ο Kanye ήταν με την Irina για λίγο καιρό πριν εκείνος έρθει κοντά με την Kim. Μάλιστα, ο ράπερ κυνηγούσε πολύ, πολύ καιρό πριν το μοντέλο».

Το supermodel, πάντως, δεν είχε μόνο ερωτική σχέση με τον Kanye, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η Irina Shayk είχε δουλέψει ως μοντέλο για το fashion brand του Kanye West, το Yeezy, και έπαιξε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι «Power» το 2010.



Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε κατονομάσει το μοντέλο και στο τραγούδι του «Christian Dior Flow» με τον χαρακτηριστικό στίχο «I wanna see Irina Shayk next to [Dutch model] Doutzen [Kroes]” (aka θέλω να δω την Irina Shayk δίπλα στην (μοντέλο από τη Δανία) Doutzen (Kroes)».

Να σημειωθεί ότι η το 2010 έγινε γνωστή η σχέση της Irina Shayk με τον Christiano Ronaldo, ενώ ο Kanye West έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του με την Kim το 2012.

https://www.instagram.com/p/CFiMahFH83Y

Οι… ευχές της Kim και οι επιδιώξεις του Kanye

Ποιος θα περίμενε ότι μετά το επεισοδιακό διαζύγιο Kardashian-West, η Kim θα… έδινε τις ευχές της για τη νέα του σχέση! Πηγή από το περιβάλλον της Kim Kardashian ανέφερε στην PageSix χαρακτηριστικά: «Η Kim είναι χαρούμενη για αυτούς. Όλοι στην οικογένειά της, μάλιστα, και η Kim μαζί, θέλουν ο Kanye να είναι καλά και του εύχονται τα καλύτερα».

«Είναι καλά μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν δράματα ανάμεσα σε εκείνον και την Kim αναφορικά με τα παιδιά τους. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους», πρόσθεσε η πηγή.

Η πηγή, όμως, δεν δίστασε να αναφέρει ότι… αυτή η νέα σχέση του Kanye μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καριέρα του ίδιου. «Για τον Kanye, όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα του… Έχει πολλά projects στα σκαριά. Συν τοις άλλοις, αυτή η εξέλιξη στην προσωπική του ζωή μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καριέρα του. Η Irina είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και έχοντας ο Kanye στο πλάι του ένα τόσο διάσημο πρόσωπο μόνο την εκτόξευση της καριέρας του έχει να περιμένει».