Νικολέττα Τσομπανίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της νικήτριας του Bachelor

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της νικήτριας του Bachelor

Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι αγνώριστη!

Τη Νικολέττα Τσομπανίδου τη γνωρίσαμε στο πρώτο και ομολογουμένως επιτυχημένο Bachelor στον Alpha! Η Νικολέττα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου σε μια σχέση που όμως δεν κράτησε για πολύ!

Όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι και στο σπίτι με τις υπόλοιπες κοπέλες που διεκδικούσαν την καρδιά του Παναγιώτη, η Νικολέττα πήρε κάποια κιλά, τα οποία είχε παραδεχτεί και η ίδια πως είχε βάλει! Ε, αυτά τα κιλά έχουν φύγει πια και η Νικολέττα έχει αλλάξει κι άλλο την εμφάνιση της.

Το Bachelor:

Η Νικολέττα έδειξε από το ξεκίνημα του Bachelor πως τρέφει αληθινή και δυνατά αισθήματα για τον Παναγιώτη και τον διεκδίκησε με κάθε τρόπο. Όταν μετά το παιχνίδι, η απόσταση ανάμεσα στη νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη και στον παρουσιαστή δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί, το ζευγάρι χώρισε. Το βίντεο με την πρόταση γάμου του Παναγιώτη στη Νικολέττα πάντως, έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views στο Υoutube.



Η νέα ζωή της Νικολέττας:

Η νεαρή κοκκινομάλλα πάλαι ποτέ παίκτρια του Bachelor, αποκάλυψε πως η ζωή μετά το ριάλιτι ήταν δύσκολη αλλά πια, ετοιμάζει τη δική της συλλογή από τσάντες ενώ υπάρχει και νέος έρωτας στη ζωή της!

Όσο για τον Παναγιώτη, η ίδια εξήγησε πως ήταν εκείνος που της ζήτησε επανασύνδεση:

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.



Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα. Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει».

Η νέα εμφάνιση της Νικολέττας:

Η Νικολέττα έχει πια πάνω από 182 χιλιάδες followers στο Instagram, διαθέτει πια μακριά μαλλιά σαν της ραπουνζέλ και έχει μείνει μισή!

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.