Η πιο δημοφιλής Kardashian στο Instagram δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πιο δημοφιλής Kardashian στο Instagram δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν εδραιωθεί για τα καλά στο star system.

Η οικογένειά τους είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής παγκοσμίως. Η momager, Kris Jenner, κατάφερε να εκτοξεύσει την φήμη τους σε λίγα μόλις χρόνια και να αποκτήσει μια μυθική περιουσία στον τραπεζικό της λογαριασμό. Το reality της οικογένειας "Keeping Up with the Kardashians", ολοκληρώθηκε μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, 20 σεζόν και 280 επεισόδια. Χάρη στο #KKWTK οι: Kim, Kourtney, Khloe, Kylie και Kendall έγιναν γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά απέσπασαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CP9fCLiNy0O

Τέλος εποχής

Το reality της ζωής τους, έκανε πρεμιέρα το 2006 και ακολουθούσε την οικογένεια σε άκρως προσωπικές στιγμές όπως τσακωμοί, flirt, γεννήσεις, χωρισμούς και όλα όσα συνέβαιναν στην γυναικοκρατούμενη αυτοκρατορία. Πριν λίγο καιρό η ίδια η Kim Kardashian αποκάλυψε το τέλος του reality μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CE5AwirA4Cx


«Στους καταπληκτικούς θαυμαστές μας – με βαριά καρδιά πήραμε την δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up With The Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμα σόου, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα ευγνωμονούμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε στην πορεία. Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτή την εμπειρία», έγραψε χαρακτηριστικά η 40χρονη Kim.

Λίγο αργότερα το δίκτυο E! υποστήριξε την απόφασή τους και δήλωσε: «Το E! υπήρξε το σπίτι και η εκτεταμένη οικογένεια των Κardashian-Jenner για 14 χρόνια, παρουσιάζοντας τις ζωές αυτής της οικογένειας. Μαζί με όλους εσάς παρακολουθήσαμε τις ιδιαίτερες στιγμές που η οικογένεια αυτή μοιράστηκε μαζί μας. Και παρόλο που ήταν προνόμιο μας και θα μας λείψουν ολόψυχα, σεβόμαστε την απόφαση της οικογένειας να ζήσει την ζωή της χωρίς τις κάμερές μας. Δεν είναι το τελευταίο μας αντίο ακόμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του Keeping Up With The Kardashians στις 17 Σεπτεμβρίου με τη τελευταία σεζόν να κυκλοφορεί το 2021.

Οι βασίλισσες του Instagram- Ποια Kardashian είναι σήμερα η πιο δημοφιλής

Καθεμία από τις αδερφές Κardashian μετρά εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram ωστόσο η πιο δημοφιλής είναι σήμερα η Kylie!

Αναλυτικά:

Kim: 227 εκατομμύρια, Khloe: 153 εκατομμύρια, Kylie: 239 εκατομμύρια, Kendall: 168 εκατομμύρια, Kourtney: 126 εκατομμύρια ακόλουθοι. H μαμά Kris Jenner μετρά μόλις 40 εκατομμύρια ακόλουθους.

Πηγή κεντρικής: @kkwtk