Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε γιατί θα δώσει στην κόρη της το όνομα Κατερίνα (video)

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε γιατί θα δώσει στην κόρη της το όνομα Κατερίνα (video)

Η Μαρία τηρεί τις παραδόσεις!

Η Μαρία Ηλιάκη περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Πριν λίγο καιρό έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε νοσοκομείο της Ελβετίας και είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στην κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CPSzSe6L_fz

Το όνομα που θα πάρει η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με καισαρική τομή σε νοσοκομείο της Ελβετίας για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της, που εργάζεται εκεί. Λίγες μέρες μετά τον τοκετό, η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την περίοδο της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες και το όνομα που θα πάρει η κόρη της.

Η μικρή θα ονομαστεί Κατερίνα, όπως λένε και τη μητέρα του Στέλιου Μανουσάκη. Όπως καταλαβαίνεις, η Μαρία τηρεί την ελληνική παράδοση που λέει ότι το πρώτο παιδάκι της οικογένειας παίρνει το όνομα από το σόι του μπαμπά.



Ο τοκετός και οι δυσκολίες

Η Μαρία μίλησε και για τον τοκετό, αλλά και για τις αγωνίες που είχε μέχρι να γίνει μητέρα. «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν, όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε, δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα».

'Εχεις δει την κόρη της Μαρίας; Πάτα αυτό το link!

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε, επίσης, πως δεν ονειρευόταν τη ζωή της με ένα μωρό και πως δεν είχε και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη. «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά».

Η Μαρία αποκάλυψε, τέλος, πως ζει μια υπέροχη περίοδο. Είναι όλα, σε αυτήν τη φάση, καλύτερα από όσο μπορούσε να φανταστεί. «Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε η παρουσιάστρια.