Η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά (photos)

Το μήνυμα της Μαρία Ηλιάκη για τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια ευτυχισμένη νέα μαμά και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης ζουν τα τελευταία χρόνια στη Ζυρίχη όπου εκείνος εργάζεται ως γυναικολόγος και στη Ζυρίχη ήρθε στον κόσμο και η κορούλα του ζευγαριού.

Στις 31 Μαΐου, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κορούλα της με προγραμματισμένο τοκετό, στην κλινική που έργάζεται και ο αγαπημένος της Στέλιος και όπως τόνισε και ο ίδιος την ημέρα εκείνη, οι στιγμές ήταν μοναδικές στη γέννηση της κόρης τους και είδε τη Μαρία όπως δεν την είχε ξαναδεί.



Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης:

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στις 14 Φεβρουαρίου ανεβάζοντας στο Instagram account της μια φωτογραφία, στην οποία φορούσε λευκό πουκάμισο και λευκά εσώρουχα, δείχνοντας μας την κοιλίτσα της.

Μαρία Ηλιάκη: Βγαίνει από το μαιευτήριο κι επιστρέφει σπίτι με το μωρό της (photos)

Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της:

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη γέννηση της κορούλας της και η Μαρία έχει επιστρέψει στο σπίτι με το μωρό αλλά οι πρώτες εκείνες στιγμές στο μαιευτήριο έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό της.

Σε ένα σκηνικό με ροζ μπαλόνια στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, η Ηλιάκη κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της και γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram.

«.όπου και να με πάει η ζωή...σ’αυτό το δωματιο σε αυτή την πολη της Ελβετιας θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου❤️αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας...σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές»