Gwen Stefani: Παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβουμε;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Gwen Stefani: Παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβουμε;

Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες και μας γέμισε ερωτηματικά.

Η Gwen Stefani και ο αρραβωνιαστικός της, Βlake Shelton, είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz τα τελευταία χρόνια. Η 51χρονη πρώην τραγουδίστρια των No Doubt πρόκειται να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μετά από 6 χρόνια σχέσης.

Νύφη νύφη και το απολαμβάνει

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το bridal shower στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram. Tο πάρτι-έκπληξη της Gwen δεν θύμιζε σε τίποτα τα καθιερωμένα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έπεσε «θύμα απαγωγής» από την οικογένειά της, που ήταν δίπλα της με άκρως εορταστική διάθεση. Τα δώρα που της προσέφεραν ήταν αρκετά και όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Stefani νιώθει ευλογημένη και χαρούμενη τη δεδομένη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CP_NeQXBB27
https://www.instagram.com/p/CHqyDZnsHK1
https://www.instagram.com/p/CG2tZeonC9m

To δαχτυλίδι που πυροδότησε τις φήμες μυστικού γάμου

Η τραγουδίστρια και ο σταρ της country μουσικής εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι μαζί με τον 7χρονο γιο της Gwen. To διαμαντένιο δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της Stefani δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο ενώ το post που έκανε λίγο αργότερα η Gwen, πυροδότησε τις φήμες ενός κρυφού γάμου.

«SHE’S GETTING MARRIIIEEEED» έγραψε η 51χρονη ενώ απολάμβανε ευδιάθετη ένα ποτήρι κρασί.

Ωστόσο τo αγαπημένο ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ακόμη και αναμένεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του μέσα στο καλοκαίρι. Η ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε ο τραγουδιστής τον περασμένο χειμώνα στην αγαπημένη του εν μέσω πανδημίας, ήταν η επισφράγιση του μεγάλου έρωτά τους. Το μόνο που μένει τώρα είναι να ενωθούν σύντομα με τα δεσμά του γάμου.

Πηγή φωτογραφιών: @gwenstefani