Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν γεννήσει

Η influencer μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο τα κοριτσάκια της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς από μέρα σε μέρα. Η γλυκιά εγκυμονούσα βρίσκεται στον 9o μήνα κύησης και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα γεννητούρια, ενώ πρόσφατα τους είδαμε να βάφουν το παιδικό δωμάτιο.

Στο πλευρό τους συνεχώς βρίσκονται οι γονείς, οι φίλοι και φυσικά η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα, με την οποία είναι εξαιρετικά δεμένες. Η μέλλουσα μαμά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, που θυμίζει πλέον πεπόνι, όπως η ίδια ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/CPn8g8fFEe8

Ανυπομονούν να γίνουν γονείς

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό έκανε το ζεύγος λίγο πριν γίνουν γονείς. «Μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες μαζί σου. Μετράμε αντίστροφα για την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μας!», έγραψε η διάσημη influencer και δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

https://www.instagram.com/p/CQBNMYcl7iy


Η αποκάλυψη για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα έκανε ένα QA στο Instagram όπου μας έβαλε να μαντέψουμε πόσα κιλά πήρε μέχρι τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η μέλλουσα μαμά πήρε 20 ολόκληρα κιλά ωστόσο το σώμα της παραμένει από τα πιο θελκτικά και υγιή που έχουμε δει.

mpompa2

Πηγή φωτογραφιών: @chrismpo

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες της Χριστίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα.