Μενεγάκη, Χρηστίδου, Μπεκατώρου, Καραβάτου: Όλες οι παρουσιάστριες που έκλεισαν με το Mega

Μενεγάκη, Χρηστίδου, Μπεκατώρου, Καραβάτου: Όλες οι παρουσιάστριες που έκλεισαν με το Mega

Όλες οι γυναίκες παρουσιάστριες που έκλεισαν με το Mega.

Μπαράζ μεταγραφών πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές το Mega, το οποίο έχει συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα από γυναίκες παρουσιάστριες στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμά του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το Mega, έκλεισε αρχικά πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη και ακολούθησαν μερικά από τα πιο δυνατά χαρτιά στην παρουσίαση με τελευταίο και πιο πρόσφατο εκείνο της Σίσσυς Χρηστίδου:

Η Ελένη στο Mega.

Ήταν αρχές Απριλίου, όταν το Mega ανακοίνωσε την επιστροφή της Ωραίας Ελένης της τηλεόρασης στις οθόνες μας, από τη συχνότητά του για τη νέα σεζόν.
«Tο MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Μετά την Ελένη, το Μεγάλο Κανάλι κατάφερε να συγκεντρώσει κι άλλα ονόματα:



Η Ελεονώρα Μελέτη!

Η παρουσιάστρια φέρεται να αναλαμβάνει τη ζώνη 8- 10 απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, ζώνη που γνωρίζει καλά η Ελεονώρα μιας και ήταν η πρώτη που έκανε τέτοια εκπομπή με πιο lifestyle περιεχόμενο τόσο νωρίς το πρωί στο Star Channel.

Η Κατερίνα Καραβάτου:

Σε συζητήσεις με το Mega βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ψάχνει νέα τηλεοπτική σχέση.

Οι φήμες θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να πηγαίνει στο πρωινό του Star και η Καραβάτου, μόνη πια, μετά την απόφαση του Κρατερού Κατσούλη να απέχει από τα τηλεοπτικά φαίνεται να μετακινείται στο Mega χωρίς να ξέρουμε το πού ακριβώς.



Η Σίσσυ Χρηστίδου:

Οι συζητήσεις της Χρηστίδου έγιναν σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τους Μάπες και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στον Ρυθμό 9,49, με τον ίδιο τον πρόεδρο του Μega και η παρουσιάστρια θα μετακινηθεί από το Open στο Mega μαζί με την ομάδα που τη στελεχώνει αυτή τη στιγμή στο Έλα Χαμογέλα.

Η Μπεκατώρου και το συμβόλαιο με το Mega:

Διάβασε παρακάτω τι ισχύει με τη μεταγραφή της Μαρίας.