Φαίη Σκορδά: Το σώμα της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ και οι πόζες με μπικίνι το φανερώνουν

Φαίη Σκορδά: Το σώμα της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ και οι πόζες με μπικίνι το φανερώνουν

Η Φαίη Σκορδά διαθέτει αυτή τη στιγμή αναλογίες μοντέλου!

Είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι μια μαμά δύο υπέροχων αγοριών και είναι μια γυναίκα που οι θαυμάστριές της ακολουθούν πιστά. Η Φαίη Σκορδά, είναι στα 41 της χρόνια πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ και το σώμα της είναι στην καλύτερή του φάση.

Η παρουσιάστρια, αγαπάει το καλοκαίρι και δεν το κρύβει. Αυτή η αγάπη για το καλοκαίρι φαίνεται και από τα posts με μπικίνι και μαγιό που έχει ήδη κάνει η Φαίη.

Η παρουσιάστρια που τον Φεβρουάριο έσβησε 41 κεράκια στην τούρτα της, νιώθει πιο όμορφη από ποτέ.

Η Φαίη και τα 41 κεράκια:

Η Σκορδά μίλησε και για το θέμα των ημερών και για τα 41 κεράκια στην τούρτα της εξηγώντας χαρακτηριστικά:
«Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια.

Επίσης, η τούρτα μου δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά…

Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη», τόνισε η Φαίη.



Η Φαίη και η προσωπική της ζωή:

Μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα, η Σκορδά είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα είχε έρθει ένας νέος έρωτας με τον Νίκο Ηλιόπουλο ενώ οι φήμες θέλουν την Φαίη ξανά μόνη.


https://www.instagram.com/p/CQB8Aw4hnNz

Η Σκορδά το φετινό καλοκαίρι:

Η Φαίη έχει αφιερωθεί στους γιους της Γιάννη και Δημήτρη και το πρόσφατο ταξίδι της στη Χαλκιδική μαζί με τα αγόρια της, της χάρισε ξέγνοιαστες στιγμές.



Στο ταξίδι αυτό είδαμε τις απίθανες αναλογίες μοντέλου της παρουσιάστριας, τους killer κοιλιακούς και τα γυμνασμένα της πόδια!

Δες τις killer αναλογίες της Σκορδά στην παρακάτω gallery