Τα δίδυμα της Beyoncé έγιναν τεσσάρων και η star τους εύχεται χρόνια πολλά

Sabine Camhi
Τα δίδυμα της Beyoncé έγιναν τεσσάρων και η star τους εύχεται χρόνια πολλά

Εσύ έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα αυτά τα τελευταία χρόνια;

Η Beyoncé, 39 χρονών, δεν έχει ανεβάσει τα δίδυμά της πολλές φορές, και αυτό είναι κάτι που ομολογουμένως μας λείπει από εκείνη. Χθες όμως, στις 13 Ιουνίου η Rumi και ο Sir έγιναν τεσσάρων και η μητέρα τους, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα, η σταρ έγραψε στον ιστότοπό της, το beyonce.com «Τι είναι καλύτερο από ένα δώρο; δύο. Χρόνια πολλά Rumi και Sir».

Είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει

Εκείνη και ο σύζυγος της Jay-Z, 51 ετών, που μοιράζονται επίσης την Blue Ivy, 9 ετών, καλωσόρισαν την κόρη τους Rumi και τον γιο τους Sir πέντε χρόνια μετά το πρώτο τους παιδί, δηλαδή στις 13 Ιουνίου 2017.

«Η Rumi είναι η αγαπημένη μας ποιήτρια, οπότε αυτό ήταν για την κόρη μας. Και το Sir ήταν για έτσι κινείται. Απλά βγήκε σαν κύριος!» είπε ο Jay-Z, εξηγώντας γιατί είχαν διαλέξει τα ξεχωριστά αυτά ονόματα για τα παιδιά τους.


https://www.instagram.com/p/B2g9S76g4Js

Μια δύσκολη γέννα

Η Beyoncé περιέγραψε την «εξαιρετικά δύσκολη εγκυμοσύνη» με τα δίδυμα της στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Homecoming: A Film by Beyoncé» του 2019, αποκαλύπτοντας ότι ανέπτυξε προεκλαμψία. «Το σώμα μου πέρασε περισσότερα από ό, τι νόμιζα ότι μπορούσε», είπε. Η προεκλαμψία είναι μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης που σου προκαλεί αύξηση της πίεσης και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές για την έγκυο και το παιδί. Αυτήν την διαταραχή την έχει αντιμετωπίσει και η Kim Kardashian όταν ήταν έγκυος στην North.

Ξέσπασε η Kim Kardashian: Το ξεμπρόστιασμα και τα εξώφυλλα που καίνε

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την μητρότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της με την Elle τον Δεκέμβριο του 2019. «Νομίζω ότι το πιο αγχωτικό πράγμα για μένα είναι να βρίσκω την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», είπε τότε.

Η μητέρα των τριών ανέφερε πρόσφατα τα παιδία της σε μια ομιλία που έκανε στα Grammy Awards, καθώς έγινε η πιο βραβευμένη γυναίκα καλλιτέχνιδα για την Καλύτερη R&B Ερμηνεία με το «Black Parade».